Cenk Ergün'den Sneijder'e: "Sen bizim yıldızımızsın" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Cenk Ergün'den Sneijder'e: "Sen bizim yıldızımızsın"


sneijder.jpg

Galatasaray'ın sportif direktörü Cenk Ergün, milli maç öncesi Hollandalı yıldızı ziyaret etti ve görüşme gerçekleştirdi.


Igor Tudor‘un takımın başına gelmesinden sonra yıldızı bir türlü barışmadığı isimlerden biri olan Wesley Sneijder‘e Galatasaray yönetiminden destek geldi. Habertürk’te yer alan habere göre transfer çalışmaları için yurt dışında olan sportif direktör Cenk Ergün, Wesley Sneijder’in ‘rekor’ maçı öncesi Hollandalı yıldız ile milli takım kampında buluştu.

Cenk Ergün, Sneijder’e gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak bir kadronun sözünü verirken takımın en önemli parçalarından birinin yine Wesley olacağını iletti. Ergün, “Yeni sezonda sana çok ihtiyacımız var. Kafanı hiçbir şeye takma. İyi dinlen, tam motivasyonla güçlü şekilde geri dön. Sen bizim yıldızımızsın” mesajını verdi.

Gamaspor
 
Biri cenk ergün'e sneijderin zaten bizin oyuncumuz olduğunu söylesin git bomisle falan görüş allahın herifi
 
şu senenin en büyük transferi bu adamı yollamaktı olmadı . millet pepeleri alvesleri miadı doldu mu sepetliyor. biz hala sneıjder diyoruz. bu sene çok küfür edeceksiniz buna.
 
portakal fanatizmi de bir yere kadar. neyse bu sene hep beraber ne demek istediğimi anlarsınız. bir yaş daha yaşlı daha temposuz daha doygun bir sneıjder nasıl göreceğiz. üstelik de şu yoklukta alacağı dünya parayı da hesaba katarsak .
 
Üst Alt