Cenk Ergün'den Transfer Açıklamaları! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Cenk Ergün'den Transfer Açıklamaları!


fft226_mf8566987.jpeg

Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, Bursaspor maçının ardından Tudor hakkında konuştu ve transfer açıklamaları yaptı.


Cenk Ergün’ün açıklamaları şu şekilde:

“Igor Tudor ekibiyle çalışmalar yapıyor. En iyi şekilde takımın nasıl oynayacağını tespit ediyor. Kendisine yönetim tarafından söylenmiş olan bir formasyon yok. Bunlar yalan. Kendisi her şeye ekibiyle birlikte karar veriyor. Sakat olan Semih dışında Fenerbahçe maçının kadrosuyla aynıydı. O maçta da iyiydik, bugün de iyi oynadık. Tudor’un antrenmanlarının ardından oyuncuların güçlerinin arttığını, hocanını takımı daha iyi tanıdığını görüyoruz. Sürekli koşan, kalitesini konuşturan bir takım vardı.

“BRUMA KALMAK İSTİYOR, TRANSFERLERİ KISA SÜREDE BİTİRECEĞİZ”

“UEFA’nın belirlediği 65 milyon euro’luk limitle ilgili bu sezonluk bir sıkıntımız yok. Gelecek sezonlarda nasıl olacak göreceğiz. Transferde isim vermek için erken. Ama çalışmalara başladık, hemen her pozisyonda Galatasaray’a yakışacak, taraftarın seveceği isimleri teknik heyetimize öneriyoruz. Kısa süre sonra yeni bir takım kurulacak. Mümkün olduğu kadar çabuk şekilde transferi bitireceğiz. Bruma için bize gelen teklif yok. Oyuncu bize sözleşmesini uzatmak istediğini söyledi, biz de bu konu üzerinde görüşürüyoruz.”

Gamaspor

Cenk Ergun’den Transfer Acıklamaları!
 
Son düzenleme:
Ulan kel hangi transferi bitirdin italyanca bilmen disinda bir numarani goremedik ama hala kuluptesin

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Yalan konusmuyorsa Bruma bizde kalmak istiyormus, mayis ayin sonuna kadar kontrat yaptilar yaptilar yoksa bunlarin lafina daha da inanmam.
 
UEFA'dan transfer yasağı cezası almamız çok yerinde olur. Takımın çok iyi oyunculara ihtiyacı olduğu bir gerçek lakin her yeni transfer eskisini arattığına göre ceza almamız güzel olur.
 
İsimleri geçen bazı oyuncular beni korkutuyor : danimarkalı ankersen mi ne , İngiltere 2. Ligden manga vs bunlar o kaliteli dediği isimlerdense ki olursa şaşırmam aman yapmayın kaliteli transfer


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Vitor Hugo
Badou Ndiaye
Jackson Martinez ya da Duvan Zapata(kiralık)
Bruno Peres(kiralık)
Clichy
Lucas Leiva

şu tarz bir yol izlenmeli
 
-----------------------------Muslera------------------------------
Transfer------------Transfer-------Serdar-----------Transfer
------------------------Transfer---Tolga----------------------
Garry------------------Transfer-----------------------Bruma
-------------------------Transfer---------------------------------

Zorla bile bu çıkıyor.
 
Benim hiç umudum yok.Çer çöp işeyaramaz nerde oyuncu varsa bulur alır bu mallar.Bruma açıklamasıda inandırıcı değil.1 yıldır adamla görüşüyorlar heralde nasıl bir görüşmeyse sonuça ulaşılamıyor.
 
Üst Alt