Cenk Ergün'ün Bitmek Bilmeyen Tatil Turu | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Cenk Ergün'ün Bitmek Bilmeyen Tatil Turu


Ingiltere, Frans, Italya her ülkeyi gezdi ama elde var sifir. Nerede komisyon transferi var onlarin pesinde kosuyor.

Sözlesmesi biten oyunculardan uygun yastakileri tespit etmek 5 dakikalik is.

Mario Balotelli ve Rachid Ghezzal'i dogrudan ilk 11 icin alacaksin. Sneijder'in alternatifi olarak Valentin Eysseric veya Aleksey Miranchuk'u alacaksin. Sol bek icin Leeds United'dan Charlie Taylor'u scoutlara izleteceksin. Ön libero icin Roman Emeljanov'u scoutlara izleteceksin. Ikiside begenilirse alacaksin. Sag bek icin Vurnon Anita scoutlara izlettirilebilir.

Bu oyunculari aldiktan sonra cöpleri göndereceksin. 3-5 kurusa bakmadan gerekirse üstüne para verip göndereceksin Yekta gibi.

Bonservisi olmayan hangi oyuncularin pesinde kosuyorlar acaba? 60 dakikalik fizik gücü kalmis yasli oyuncularin mi?
 
Son düzenleme:
dünya yı taradı geçen yaz aldığımız adamların biri abd den telefon ricasıyla geldi biri burnumuzun dibinden kasımpaşa dan diğeri bir feribot uzaklıkta bursa dan ara transferde de biri ankara dan diğeri komşumuz yunanistan dan, sadece tolga var biraz uzak onu da yaz tatilinde ayarlamışlardır zaten almanya ya gitmeden

len cenk senin derdin ne len
 
Adamın eline dünya turu yapma fırsatı en kral tatil mekanlarında takılma fırsatı gelmiş kaçırır mı anasını satayım ?

Yav sportif direktör filan nasıl olunuyor bilen var mı ? okulunu kursunu filan bizde okuyalım ...
 
Özür diledim zaten Cenk Ergün konusunda bunu uplamaniza gerek yoktu. Dursun ve bos beles bi kac yönetici para yok hangi parayla transfer yapacagiz falan demisti o zamanlar. Ligden koptugumuz ama ligin bitmedigi 12 Mayis'ta bu konuyu acmistim. Ligin bitmesine 4 hafta vardi. Bonservissiz transferin pesinde kosmanin nesi yanlis aydinlatin da bilelim. Sneijder alternatifi falan yazmisim üstelik daha Wes'in gönderilmesi bile gündemde yokken. Havuz medyasinda suraya kosuyor buraya kosuyor tarzi haberler o dönem coktu.
 
Üst Alt