Cenk Tosun İçin 20 Milyon Euro! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Cenk Tosun İçin 20 Milyon Euro!


Beşiktaş ile bu sezon yıldızını yeniden parlatan Cenk Tosun'un kısmeti de açıldı. Milli oyuncu, uzun süredir İngiliz kulüplerinin radarında olsa da Çinliler'in de transfer için kesenin ağzını açtığı öğrenildi.

Cenk Tosun'u öncelikle Slaven Bilic'in yoğun takibi dikkat çekiyor. Bleacher Report'ta bir köşe yazısı kaleme alan Dean Jones, Bilic'in Beşiktaş'tan eski öğrencisi Cenk için scout ekibi görevlendirdiğini ifade etti. West Ham'ın direkt forvet oynayabilecek bir oyuncunun eksikliğini yaşadığı ve 25 yaşındaki yıldızın takibe alındığı aktarıldı. Buna göre West Ham menajeri Slaven Bilic, ihtiyacı olan forvet tipinin Cenk Tosun olduğunu kararlaştırdığı kaydedildi.

BILIC İYİ TANIYOR

Hırvat çalıştırıcının milli futbolcuyu çok iyi tanıdığı vurgulanırken, transfer yarışının başlayacağı bildirildi. Zira İngiltere'de Norwich City'nin de Cenk Tosun için ilgili olduğu belirtildi. Norwich City yetkilileri birkaç kez İstanbul'a gelerek milli oyuncuyu izlemiş, olumlu rapor hazırlamıştı.Cenk Tosun'a asıl ciddi teklif Çinlilerden geldi. Devre arası Beşiktaş'ın kapısını çalan Çin kulüplerinin bonservis ücreti için 20 milyon Euro'ya kadar çıktığı, Cenk'e de yıllık 8 milyon Euro önerdikleri ortaya çıktı.

"SEZON SONUNDA GELİN"

Siyah-beyazlı yönetim, hem UEFA Avrupa Ligi, hem de lig şampiyonluğu nedeniyle Cenk'i sezon ortasında göndermeyeceğini belirtirken, Çinlilere "sezon sonunda gelin" mesajını verdi.

Milli oyuncunun, İngiltere'de oynamayı çok istediği ancak Çin'den gelen astronomik teklifi de ciddi ciddi düşünmeye başladığı öğrenildi.

CNN
 
Fiko bu kazmayı 20 m€ satarsa beşiktaş meydanına heykeli dikilmeli


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Cenk gibi bir oduna 20 m euro konuşuyorlar.Demekki podolski falan bu fiko da olsa adamı 50 ye kitlerdi çine japona artık kim isterse.Bizim çapsızlarda ekmek parası be abi der gibi adamı öldü fiyatına gönderdi.Kara kabus gibi bir yönetimimiz var.
 
BJK ve FB kara para aklamayı transfer yoluyla çözmeyi öğrendi.

FB Sow ve Emenike'yi satıp kendi paralarını içeri sokar fln.

UEFA buna da uyanırsa, bir ceza da oradan patlayacak. :D
 
transfer şikesi. cenktosunu 15 milyona satıp bir sene sonra bedavaya kiralarlar. bu oyun 3-4 senedir oynanıyor. kimse yemiyor artık

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
CCGUPbpWEAEDv7V.jpg
 
Üst Alt