Cesc Fabregas, Sezon Sonunda Monaco'dan Ayrılacağını Açıkladı | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Cesc Fabregas, Sezon Sonunda Monaco'dan Ayrılacağını Açıkladı


Cesc Fabregas: "Monaco ile benim aramdaki her şey bitti."

Cesc Fabregas (35), So Foot'taki bir röportajda AS Monaco'dan ayrıldığını doğruladı. İspanyol orta saha oyuncusu şu anda sakat ve sezon bitmeden geri dönmeyecek.

Monaco ile sözleşmesini uzatma şansı olup olmadığı sorulduğunda Fabregas, "Hayır, Monaco ile aramın bittiği kesin. Sözleşmem haziranda bitiyor ve ayrılmak istiyorum. Kafamın başka bir yere gitmesi gerekiyor.”

Eski Arsenal, Barcelona ve Chelsea orta saha oyuncusu, sakatlığı nedeniyle Eylül ayından bu yana Les Monégasques formasını giymedi. Nisan ayında bir N2 maçında ayak bileği yaralanması yaşamadan önce geri dönmek üzereydi.

"Kariyerimin sadece en kötü yılı değil, aynı zamanda hayatımın en kötü yılı oldu çünkü futbolda mutlu olmadığımda hayatta mutlu olamam. Bu yıl çok acı çektim; zihinsel olarak zordu."

Bununla birlikte, kariyerinde bir zaman ayırmaya hazır değil ve şimdiden bir sonraki mücadelesini arıyor. "Dürüst olmak gerekirse, son birkaç hafta içinde eski yöneticilerden koç olarak onlara katılmaya açık olup olmadığımı görmek için birkaç telefon aldım. Ama bu yıl o kadar kötü geçti ki, bu kariyeri inşa ettikten sonra böyle bitiremem. Oynamaya devam etmek istiyorum.”

Gelecek sezon kendini nerede bulabileceği sorulduğunda, "Her şeye açığım, sadece eğlenmek istiyorum. Yer gerçekten önemli değil. Yeni bir proje bulacağım ve geleceğin beni nereye götüreceğini göreceğim.”
 
prime

arsenal-fabregas-icin-barcelona-nin-kapisini--6071575_o.jpg
 
Pena buu şeytan tüyü var herifte yapar mı yapar.

Fabregas gelse "Bitik. Çöp. Sakatgas" diyerek dalga geçecek çok insan var burada sanki bu adamların prime halini alabilecek çok takım varmış gibi. Türk takımı demiyorum bak. Prime Fabregas'ı dünya üzerinde bile toplasan 3-4 takım alabilir zaten ki onlardan da birkaçında oynadı zaten.


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Üst Alt