# Cevat Güler | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Cevat%2Bg%C3%BCler.jpg




Doğum Tarihi
1959-12-03

Doğum Yeri Ordu



1959 yılında Ordu Perşembe’de doğdu. İlk ve orta öğretimini Ordu’da tamamladı. 1981 yılında Anadoluhisarı Gençlik ve Spor Akademisi’nden mezun oldu. Okul yıllarında jimnastik ve atletizmle ilgilendi.





Amatör lisanlı olarak voleybol ve futbol oynadıktan sonra 1983 yılında Küçükköy Kültürspor’da antrenörlüğe başladı ve 1985 yılında amatör çalıştırıcılık diplomasını aldı. 1985 – 1997 yılları arasında Gaziosmanpaşa Spor Kulübü’nde futbol altyapı antrenörlüğü ve sorumluluğu görevlerini üstlendi.



Aynı zamanda TFF 2. Lig'de mücadele veren Gaziosmanpaşa A takımında antrenör yardımcılığı da yaptı. Bu dönemde genç takımlarla 2 kez İstanbul, 1 kez Türkiye Gençler Şampiyonu oldu. Çayırgücü Spor Kulübü’nde on yıl boyunca yöneticilik yaptı. 1997 yılında TFF teknik direktörlük diplomasını aldı. 1997 – 2000 yıları arasında Beşiktaş Jimnastik Kulübü futbol altyapısında çalıştı. 2000 – 2001 ve 2001 – 2002 sezonlarında TFF 3. Lig'de Yıldırım Bosna Spor Kulübü Futbol A Takımı’nın teknik direktörü oldu.



1989 yılında İstabul Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü’nde Egzersiz Fizyolojisi dalında lisansüstü (master) diplomasını alan Cevat Güler’in, futbolda performans artırımını konu alan akademik çalışmaları ve öğretim görevlisi olarak ders vermeyi sürdürdüğü İstanbul Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nda öğrencisi olmuş sayısız değerli spor adamı bulunmaktadır
 
Cevap: Cevat Güler | Antrenör



Mütevaziliği ile, karakteri ile Galatasaray'a yakışan ve unutulmazlarımız arasına girecek bir hoca...



Pamuk yüzlü adam :)

Çok seviyorum Cevat Hoca'yı ya...
 
Cevap: Cevat Güler | Antrenör



Benimde sıkça kullandığım bir yanlış var.Galatasaray geçtiğimiz sezon teknik direktörsüz şampiyon olmadı.Murat'ın eklediği bilgide de gördüğümüz gibi kısa da olsa teknik direktörlük kariyeri var.Zaten yeterince bilgi düzeyinede sahip.Saygı duymak gerekir.Mütevaziliği ile, adam gibi adamlığı ile tam örnek alınacak bir insan.
 
Cevap: Cevat Güler | Antrenör



Cevat hoca, gerçekten kişiliği dört dörtlük bir insan. Saygıyla selamlıyorum kendisini.
 
Cevap: Cevat Güler | Antrenör



Sihirli 6 maç geldi



Geçen yıl gönderilen Kalli'nin yerine son 6 maçta görev yapan ve şampiyonluğu getiren Cevat hoca yine iddialı.





G.Saray'da 'tarih tekerrür edecek' beklentisi başladı. Geçen sezon Kalli'nin gönderilişi ile son 6 maçta takımı devralan ve şampiyonluğu getiren Cevat Güler yine iddialı. Bülent Korkmaz'ın en büyük yardımcısı Cevat hoca, oyunculara inanç aşılıyor.



Bilgisi , tecrübesi ve takımda sevilmesiyle pozitif enerji yayan Cevat Güler, "Son haftalarda

kötü oynadığımız gerçek. Ancak bu normal. Çünkü stresli dönem başladı. Hedefimiz 6'da 6 yapmak. Oyuncularla konuşuyoruz ve bunu başaracağımıza inanıyoruz" dedi.



Kaynak:Fotomaç
 
Cevap: Cevat Güler | Antrenör



ama o zaman zirveye daha yakındık bu kadar uzak değildik ve şimdikinden daha iyi bir kadro olmamasına rağmen daha iyi oynuyorduk
 
Üst Alt