Chedjou: "İğneyle oynamak istemiyorum hocam" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Chedjou: "İğneyle oynamak istemiyorum hocam"


58c1cc8a67b0a91ae0f8372e.jpg

Gençlerbirliği maçında sakat sakat oynayan Aurelien Chedjou, Trabzonspor maçında iyileşmeden oynamayacağını söyledi.


FutbolArena Özel - Igor Tudor'un göreve gelmesiyle birlikte ilk 11'de oynamaya başlayan Galatasaray'ın tecrübeli stoperi Aurelien Chedjou geçtiğimiz hafta sakatlanmış ancak Gençlerbirliği maçına iğne ile çıkmıştı. Kamerunlu futbolcu, Sağlık Kurulu ve Igor Tudor ile görüşüp kesin tavrını ortaya koydu.

AURELİEN CHEDJOU SAKAT SAKAT OYNAMAK İSTEMİYOR

Ayağında topuk dikeni olan ve bunun sıkıntısını yaşayan Chedjou, sakatlığını tamamen atlatmadan sahaya çıkmayacağını belirtti.

İğneyle oynamak istemediğini ifade eden Kamerunlu stoper, "Gençlerbirliği maçında çok fazla acı çekerek oynadım. Trabzonspor maçında da bu şekilde oynamak istemiyorum" dedi.

31 yaşındaki oyuncunun sezon sonunda sözleşmesi bitecek ve Galatasaray'ın yeni sezonda Chedjou ile sözleşme yenilemesi beklenmiyor.
 
Fedakarlik bekleyen Tudor hocamiza, kahpece bir cevap olmus, ve beklenen, görünmesi istenilen duygusal anlar yasanmamistir.
 
Son düzenleme:
Chedjou: "İğneyle oynamak istemiyorum hocam"
Semih: "İğne ile sahaya çıkabilirim hocam"

Bakalim Hakan Balta ne diyecek..
 
haberin dogrulugu tartışılır ama çok da anormal bir durum değil. Kendinizi chedjou yerine koyun. sakatsiniz ve oynarsaniz acı çekerek oynayacaksiniz. Diğer taraftan bakınca takım şampiyonluk yarışından kopmuş. hedefi cl'ye gidebilmek ki o bile şüpheli. üstüne ağzınızla kuş tutsaniz yeni sözleşme yok. sezon sonu yolcusunuz. siz böyle bir durumda fedakarlık yapar mıydınız
 
Bavulunu topla defol 1 aya iyileşemezsin zaten sen. Şu takıma melo gibi adam almayanın sıfatına tüküreyim.

Sözleşme imzalanmayacak olayıda hurafe lig bitince hoca kalmasını istiyorum derse oturur anlaşırlar zaten kimseyle anlaşma talimat verilmiştir bizden fazla para vereni bulamayacağı için bir umut bekleyecektir.
Ha kişisel fikrim 1.2(garanti) +800bin bonusla kabulse kalsın
 
Son düzenleme:
Fb medyasi tam gaz calisiyor. Chedjou gibi kaliteli stoperi hain, semih gibi kazmayi kahraman gostererek gslileri kandiriyorlar. Bunu hep yaptilar, melo-selcuk ornegin..
 
Üst Alt