Chedjou: "Türkiye'nin en büyük takımı biziz" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Chedjou: "Türkiye'nin en büyük takımı biziz"


5080136.jpg

Galatasaray'ın tecrübeli savunmacısı Aurelien Chedjou, Fransız basınına geniş bir röportaj verdi.


FutbolArena Dış Haberler - Galatasaray'da uzun süre forma giymedikten sonra teknik direktör Igor Tudor'un gelişiyle birlikte forma şansı bulan Aurelien Chedjou, Fransız basınına önemli açıklamalar yaptı. Deneyimli futbolcu, Türkiye'deki futbol tarzından derbi maçlara kadar birçok konuda fikirlerini paylaştı. İşte Kamerunlu futbolcunun röportajından önemli bölümler:

"TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK TAKIMI GALATASARAY"

"Türkiye'nin en büyük takımı biziz. Lille'de taraftarlarla takım arasında sıcak bağ vardı fakat buradaki atmosfer anlatılamaz. İlk kez böyle bir şey yaşıyorum. Tatile gidiyorsunuz ama orada bile taraftarlar size ilgi gösteriyor. Maçlarda, antrenmanlarda, sokaklarda her yerdeler. Futbol için herkes çıldırıyor. Mesela şoförüm Galatasaraylı ama kızı Beşiktaş'ı tutuyor. Birkaç kez maça davet ettim ama kızı gelmedi. Babasına, "Ben Beşiktaş'ı tutuyorum, kendi stadıma giderim" diyormuş.

"FENERBAHÇE DERBİLERİ ÇOK ÇILGIN"

"Beşiktaş'a karşı oynanan maçlar da önemli ama Fenerbahçe derbileri çok çılgın geçiyor. Gerçekten hayat duruyor. O maçlarda hata yapma şansınız yok. Kazanmak zorundasınız. Eğer maçta yenildisyseniz ev sahibi takımın taraftarları stadı boşaltıyor ve deplasman tribünü şarkılar söylüyor. Bu maçlarda fark yaratırsanız efsane oluyorsunuz."

"TARAFTARLAR ÇOK FARKLI"

"Türk taraftarlar gerçekten stadı cehenneme çeviriyorlar. Eğer hazırlıklı değilseniz üstesinden gelemiyorsunuz. Şampiyonlar Ligi'nde Juventus maçımız ertelenmesine rağmen kar altında yine stadı doldurdular. Türk taraftarları dünyanın en iyilerinden."


PORTAL HABERİ
 
"Beşiktaş'a karşı oynanan maçlar da önemli ama Fenerbahçe derbileri çok çılgın geçiyor. Gerçekten hayat duruyor. O maçlarda hata yapma şansınız yok. Kazanmak zorundasınız. Eğer maçta yenildisyseniz ev sahibi takımın taraftarları stadı boşaltıyor ve deplasman tribünü şarkılar söylüyor. Bu maçlarda fark yaratırsanız efsane oluyorsunuz."

 
Bizimkilerin saçma sapan birisini getireceği net, maaşı biraz indirip sözleşme yenilesek de yanında Serdar veya Ahmet ile idare etsek.

{taptap}
 
son 2 maçtır heis gibiydi.
maaşı 1.5tan 2 sene daha uzatılabilir

baltayla ameti top diye oynar.takımda ileriye top taşıyabilen iki isimden biri (bruma)

takımda kalması gereken 3 isimden biri (muslera,bruma)
 
Vallah cok net soyluyorum, isteyen katilir isteyen katilmaz. Sezon basi daha cok ayrilmasindan yanaydim, hatta devre arasinda galiba iyi bir yabanci stoper gelecek diye dusununce Chedjou nun yollanmasi dogru karar dedim. Ama vazgectim, sezon sonu gelmeden bununla 2 yillik yeni sozlesme yapilmali ve suan aldigi maasi sanirim 2.2 milyon euro garanti parasini da soyle 1.5 milyon euro ya cekilmesi gayet iyi olur.

Seneye normalde 4 stoperimiz oldugunu dusunursek, Balta ve Semih i siliyorum onlardan bir halt olmaz. Biri Chedjou, digeri Ahmet Calik, Serdar Aziz ve bir yeni yabanci stoper alinmali diye dusunuyorum. Cunku bunlar 2 tane iyi yabanci stoper alamazlar 1 tane alsalar mucize bile. En azindan Chedjou tecrubeli ve isimizi gorur yine.
 
Son düzenleme:
Maaşını yarı yarıya düşürse kalmasını isterim bi kaç yıl daha.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Serdar
Ahmet
Semih
Koray
Hakan

Sene sonu elde var 5 stoper, Serdar haric hic biri ilk 11 seviyesinde degil

Bakalim baska stoper alacaklar mi
 
Üst Alt