Chelsea FC Takip Başlığı - Sayfa 69 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Chelsea FC Takip Başlığı


Hazard; "Kariyerimde yalnızca Antonio Conte'nin değil benimle çalışan tüm menajerlerin sinirlerini bozdum. Şimdi ise Maurizio Sarri'ninkileri bozuyorum" şeklinde konuştu.

Kariyerinin devamında benzer bir senaryo ile karşılaşabileceğini de belirten Belçikalı; "Menajerlerim benden hep daha fazlasını bekliyorlar, muhtemelen bir sonraki menajerime de aynısı olacak" ifadelerini kullandı.

Sezona yaptığı formda başlangıcın ardından son 5 maçını boş geçen Hazard, önceki günlerde de Chelsea'deki yeni pozisyonundan rahatsız olduğunu belirterek, kanat mevkiinde daha fazla verim vereceğine inandığını belirtmişti.
 
Chelsea'nin bu sezon kiralık gönderdiği 42 oyuncu


41118

Malum artık sanırım bu sayı 8 ile limitlendi ya da limitlenecek bu tür çok fazla kiralık gönderen kulüplerin oyuncularına çöreklenmek lazım.
 
Baya iyi oyunculari varmis bunlarin cogu Chelsea A takiminda forma sansi da bulamayacaktir. Ama bunun bir max limiti olmali kanimca, yoksa adamlar 3-4 tane kadro kurabiliyor ve bundan dolayi da ticaret anlaminda bu oyunculari baska kuluplerde parlatip iyi paraya tekrar satabiliyorlar.
 
Adamlarda 100 kişilik futbolcu kadrosu var neredeyse :D

Ama Chelsea den oyuncu kiralamak kolay değil. İngiltere dışına oyuncu göndermek istemiyorlar.
 
Üst Alt