Chelsea FC Takip Başlığı | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Chelsea FC Takip Başlığı


Chelsea

Tam isim Chelsea Football Club, Batı Londra merkezli İngiliz profesyonel futbol kulübü. 1905'te kurulan kulüp Premier League'de mücadele etmektedir ve tarihi boyunca İngiliz liglerinde üst sıralarda yer almıştır. 6 kez İngiltere şampiyonu olan Chelsea, 7 kez FA Cup, 5 kez Lig Kupası'nı müzesine götürmüştür. Kulüp, iki kere de UEFA Kupa Galipleri Kupası'nı, iki kez UEFA Avrupa Ligi ve bir kez de UEFA Şampiyonlar Ligi'ni kazanarak Avrupa'da başarılı bir tablo sergilemiştir.

Chelsea ilk önemli başarısını 1955'te lig şampiyonu olarak gösterdi. 1960 ve 1970'lerde birçok kupa kazanan kulüp, 1997'ye kadar başka önemli bir başarı gösteremedi. Son on yıl, kulüp tarihinin en başarılı dönemi oldu. 2005 ve 2006 yılında lig şampiyonluğunu elde eden kulüp en son ki lig şampiyonluğunu 2017 yılında yaşadı. En büyük başarısı ise bu 2012 yılında Şampiyonlar Ligi șampiyonluğunu kazanarak yaşadı.
 
Cevap: # Official Chelsea FC Başlığı



Kalou_Chelsea01.jpg




Kalou kaldı!



Chelsea'nin Fildişili golcüsü Salomon Kalou kendisini 2012 yılına kadar batı Londra ekibinde tutacak yeni bir sözleşme imzaladı.



Maviler'in patronu Carlo Ancelotti 24 yaşındaki oyuncunun kararından mutlu olduğunu belirterek kulübün resmi internet sitesine "Salomon'un yeni bir sözleşme imzalamasından dolayı çok mutluyum çünkü o kulüp için önemli bir oyuncu" açıklamasını yaptı.



Oyuncusunun maçlara daima iyi motive olduğunu belirten İtalyan teknik adam "Her zaman çok çalışır bu yüzden onun gelecekte Chelsea için daha da önemli bir oyuncu olacağına eminim" şeklinde konuştu.



Bu kararı ile Kalou, gelecek 2 yıldaki transfer dönemlerinde transfer yasağı bulunan Chelsea ile sözleşmelerini uzatan John Terry, Ashley Cole ve Didier Drogba gibi yıldızların arasına katıldı.



Stamford Bridge'deki 4. sezonunu geçiren hızlı golcü 93 kez ilk 11'den başlayıp, 66 kez de yedek olarak oyuna sonradan dahil olmuş ve batı Londra ekibi adına 31 gole imza atmıştı.



Ajansspor
 
Cevap: # Official Chelsea FC Başlığı



Hiç haz etmememe rağmen bu sezon EPL'nin Chelsea'nin olduğunu söyleyebilirim.
 
Cevap: # Official Chelsea FC Başlığı



carloancelotti.jpg




"Drogba'yı Hiçbir Golcüye Değişmem!"




Chelsea menajeri Carlo Ancelotti, Didier Drogba'yı dünyadaki başka hiçbir santrfor ile değişmeyeceğini söyledi.



Drogba geçen sezon yarı finaldeki Barcelona maçını katleden Norveçli hakem Tom Henning Ovrebo'ya yaptığı sözlü ve fiili saldırıdan dolayı 3 maç ceza almış ve bu yüzden Devler Ligi'nde Atletico Madrid ile oynanan 4. maçta ilk kez forma giyebilmişti.



Maviler'in D Grubu'ndan çıkmasını garantileyen son maçta bir yıldız gibi parlayan Fildişili golcü takımının 2 golünü birden atmıştı.



Vicente Calderon'da, Atletico Madrid ile berabere kalınan maçtan sonra Ancelotti golcüsü için övgü dolu sözler kullandı ancak onu dünyanın en iyisi göstermedi:

Press Association'a konuşan İtalyan teknik adam "Drogba dünyanın en iyisi mi bilmiyorum. Didier bizim için önemli bir oyuncu. Bir çok önemli oyuncumuz var ama şu anda çok iyi bir iş çıkarıyor ve biz bu durumdan mutluyuz."



Drogba saha içindeki ve dışındaki hareketleriyle sıkça eleştiri alırken, Ancelotti golcü oyuncunun sadece kendini ve kulübü ilgilendiren konularına değinmeyi tercih etti.



Deneyimli teknik adam "Şu anki durumundan çok memnunum ve umarım böyle devam eder. Muhakkak onu takımda tutmak isterim. Onu dünyadaki başka hiçbir santrforla değiştirmek istemem" şeklinde konuştu.



Ajansspor
 
Cevap: # Official Chelsea FC Başlığı



TerryLampard_idman09_CL.jpg




Lampard Sakatlandı, Chelsea Davacı!




İngiltere Milli Takımı kampında sakatlanan Chelsea'nin yıldız orta saha oyuncusu Frank Lampard üç hafta sahalardan uzak kalacak!



Chelsea, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, Brezilya ile Dünya Kupası 2010 hazırlıkları kapsamında Katar'da karşılaşacak olan İngiltere'nin bu ülkede yaptığı ilk idmanda sakatlanan Frank Lampard'ın üç hafta forma giyemeyeceğini kaydetti.



Yıldız oyuncu, İngiltere'nin yaptığı ilk idmanda sprint çalışması sırasında kası atmış ve ülkesine geri dönmüştü.



'Maviler'in kulüp doktorları yaptıkları kontrollerde medyada iddia edilenlerin aksine, yıldız oyuncunun 3 hafta sahalardan uzak kalacağını açıkladı..



-CHELSEA TAZMİNAT DAVASI AÇACAK-

İngiltere Milli Takımı'nın Katar'a ekonomik sınıfta uçması büyük tartışmalara neden oldu..



Ekonomi sınıfının küçük koltuklarında, hemen hemen hiç hareket edemeden oturmak zorunda kalan futbolcular, Doha'ya indiklerinde kramplar ve kas ağrılarından şikayet ediyordu.



Nitekim beklenen oldu ve Katar'da yapılan ilk sprint çalışmasında Lampard'ın kası attı.



Medyada başarılı orta saha oyuncusunun en az 2 ay sahalardan uzak kalacağı açıklansa da, Chelsea Kulübü öğlen saatlerinde yaptığı açıklamada, Lampard'ın 3 hafta sahalardan uzak kalacağını açıkladı.



Yaşanan bu gelişmeler üzerine Chelsea, milli oyuncuları ekonomik sınıfta uçurarak sakatlığına sebeb olduğu gerekçesiyle, İngiltere Futbol Federasyonu'na 900 bin sterlinlik tazminat davası açmaya karar verdi.



Ajansspor
 
Cevap: # Official Chelsea FC Başlığı



Yok bende çok severim Chelsea yi.Genelde sonradan görme kulup olduğu için pek sevilmez ama adamlar klas bir kere abicim:)
 
Cevap: # Official Chelsea FC Başlığı



Chelsea bu sene çok iyi. Ligde şampiyon olur. Şampiyonlar liginde ise; Barça bu performasına devam ederse, Chelsea kupayı kaldırır. Gerçekten çok sağlam takım. Defans,Orta saha ve forvetleri bir harika. Özellikle ortasaha tam bir dinamo. Fanatik bir Barça taraftarı olarak Chelsea'yı izlemekten zevk alıyorum. Başarılar Chelsea..
 
Üst Alt