Cicaldau: "Fatih Terim'e çok teşekkür ediyorum. Bana güvendi ve Galatasaray'a gelmemi sağladı" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Cicaldau: "Fatih Terim'e çok teşekkür ediyorum. Bana güvendi ve Galatasaray'a gelmemi sağladı"


A Spor'a konuşan Cicaldau açıklamalarda bulundu.​


FutbolArena - Galatasaraylı futbolcu Cicaldau, A Spor'a konuştu ve sezonun değerlendirmesini yaptı.

"COVİD-19'DAN SONRA PERFORMANSIM DÜŞTÜ"

Sezona iyi başladık. Avrupa'da da iyi maçlar çıkardık. Galatasaray'ın seviyesini istediği yerde tuttuk ve bunu gösterdik. Sonrasında takım olarak düşüşe geçtik. Performansıma gelecek olursak bu elbette bahane değil ama Covid-19'dan sonra performansım düştü.

"KENDİMİ EN İYİ HİSSETTİĞİM YER "8 NUMARA"

"Orta sahanın her yerinde oynayabiliyorum ama kendimi en iyi hissettiğim yer 8 numara. Bu sezon 10 numara da oynadım. Goller attım, pozisyonlara girdim."

"HAGİ'DEN BERİ TAKİP EDİYORUM"

Galatasaray dünyada tanınmış bir takım. Hagi Galatasaray'da oynadığından beri takip ediyorum. Galatasaray hakkında bilgim vardı.

"FATİH TERİM SAYESİNDE SEZON BAŞI İYİ PERFORMANS GÖSTERDİM"

Fatih hocaya çok teşekkür etmek istiyorum. Bana güvendi ve Galatasaray'a gelmemi sağladı. Adaptasyon sürecimi atlatmak için çok yardımcı oldu. Sezon başında Fatih Terim sayesinde iyi performans gösterdim.
 
Valla Cicaldau’nun yerinde olsan ben de çok teşekkür ederim.

Sınırlı yeteneklerine rağmen Avrupa gördü, belki de transfer olacak. -ki inşallah


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Cicâldău: "Nicolò Barella ile benzer özelliklerimiz var. Benden üst seviyede bir oyuncu, Fatih Terim'in benzetmesi beni motive etti."

disappointed-gifs-5UC6DV.gif
 
Üst Alt