Cimbom İçin Robert Mak İddiası! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Cimbom İçin Robert Mak İddiası!


Galatasaray teknik direktörü Igor Tudor bir yandan sistemine uymayan dişlileri tespit ederek gidecek isimleri belirlerken, diğer yandan yeni gelecek isimleri de belirlemeye çalışıyor.

Gelecek sezon için iddialı ve dinamik bir kadro kurmayı planlayan Tudor eski öğrencisi Robert Mak ile temasa geçilmesi için yönetimden talepte bulunurken, Slovak futbolcunun TT Arena'da derbiyi izleyen isimlerden olduğu ortaya çıktı.

Bu sene başı Lucescu'nun takımı Zenit'e katılan sol kanat futbolcusu burada istediği süreleri alamadığı gerekçesi ile ayrılmak istiyor. Bunun üzerine futbolcu ile görüşen Tudor kendisi ile yeniden çalışmak istediğini belirtirken Mak'da Galatasaray'a seve seve geleceğini ifade etti.

Kulüpler düzeyinde anlaşma sağlanırsa gelecek sezon ilk transfer Slovak Milli oyuncu olabilir.

FORVET İÇİN İLK ADAY MANDZUKİC


Podolski'nin Japonya'ya transferinin resmileşmesinin ardından buraya önemli bir isim ile takviye yapmak isteyen sarı kırmızılı ekip, Alman oyuncudan boşalan maaşı Mandzukic'e teklif ederek hırvat futbolcuyu takıma kazandırmak istiyor. Juventus ile sezon sonu masaya oturacak Cimbom bonserviste anlaşabilirse Hırvat forvet önümüzde ki sezon Süper Lig'de forma giyecek.
 
hiç bir hedef kalmayınca haber satabilmek için tekrar transfere döndüler

yaşı geçmiş ama para kazanabilmek için orasını burasını açan eski mankenler gibi
 
Üst Alt