Cimbom'da Gündem Love | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Cimbom'da Gündem Love


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
200023_caniqm.png


Sol bek ve forvet arayışlarına devam eden Galatasaray'da hedefte ki 1 numaralı aday geçen sezon Süper Lig'i gol kralı olarak tamamlayan Vagner Love.

Sol bek mevkisi için listesine Asamoah, Dalbert, Evra, Aziz Behich gibi isimleri dahil eden sarı-kırmızılı ekip son alternatif olarak da Carole'in dönüşünü düşünürken, teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda santrafor arayışına da girdi.

İLK ADAY TANIDIK BİRİ: VAGNER LOVE

Forvet mevkisinde Eren'in Gomis gibi ağır olmasından dolayı yan yana oynatma fikrini sağlıklı bulmayan imparator, bu bölge için bitiriciliği ve tekniği yüksek bir isim istedi. Liste başına da maliyetinin uygun olması koşulu ile Vagner Love ismini yazdı.

LOVE DÜNDEN RAZI: ALACAKLARIMI DÜŞÜN

Alanyaspor'da geçtiğimiz sezonu gol kralı olarak tamamlayan Love ile dirsek temasları da başladı. Aracılar aracılığı ile haber yollanan Love maliyetinin çok olması durumunda alacaklarından vazgeçebileceğini sarı-kırmızılı kurmaylara iletti.

TERİM'İN KAFASINDA 4-4-2 VE 'O' VAR

Gomis ile forma rekabetine değil, yanına partner olarak gördüğü Vagner Love Galatasaray'a gelirse Belhanda ismi performansını yükseltmediği takdirde taca çıkabilir. Terim'li Galatasaray'ın başarılı geçen iki döneminde başrolü üstlenen 4-4-2 sisteminde kanat oyuncularından birinin orta saha özellikli olduğu düşünülürse Belhanda'yı sol kanatta görmek de süpriz olmayacak gibi duruyor.

BEŞİKTAŞ DA İSTİYOR

Cenk Tosun'u 28 Milyon Euro karşılığında Everton'a satmaya hazırlanan Beşiktaş'ta Love'i gündeme alırken, Love'ın ilk tercihi Galatasaray olacak gibi görünüyor.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Love-Gomis 2lisiyle her maça başlanmaz ama sıkışan maçlarda elimizi çok rahatlatır..Özellikle rakip kapandığı zaman kilidi açmakta zorlanıyoruz
 
vagner love için ne kadar verilecek? 33 yaşında en fazla 2 sene daha oynar.
adis jahovicin sözleşmesi bitiyor. az bir para ile kopartabileceksek adis de mantıklı olur.
 
Yedek kulübesinde vagner love gibi bir isim olması işimizi çok kolaylaştırır. İçerideki bazı maçlarla da çift forvet çıkarız.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt