Cimbom'da Hedef Konoplyanka! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Cimbom'da Hedef Konoplyanka!


Galatasaray'da transfer harekatı hız kazanırken sol bek mevkisi dışında sol kanata da takviye düşünülüyor.

Fatih Terim ile bugün görüşen yönetim transfer konusunda önemli adımlar atmayı planlıyor. Sol bek için Asamoah ve Evra ile görüşen sarı-kırmızılılar, Juventus'a 1.5 Milyon Euro'luk resmi teklif yapıp beklemeye geçerken, Evra ile de görüşmelerde aşama kaydetti. Terim ise Evra'yı son alternatif olarak gördüğünü ve diğer alternatifler olmazsa düşünebileceğini yönetime iletti.

SOL KANADA DA TANIDIK BİR İSİM : KONOPLYANKA

Fatih Terim takımda solak oyuncu sıkıntısı olduğunu ifade ederken sol bek dışında maliyeti çok yüksek olmazsa sol kanat içinde transfer yapmak istediğini yönetime bildirdi.

Bu isimlerden biri de sene başı da gündeme gelen ve transferi son anda yatan Konoplyanka. Ukraynalı futbolcu için Schalke'nin kapısını çalmaya hazırlanan yönetim zorunlu opsiyonlu bir kiralama teklifi yapmak istiyor.

SCHALKE PJACA'YI ALDI KONOPLYANKA'YI BIRAKABİLİR

Yönetim, Terim'in talebi sonrasında Konoplyanka için bir kez daha düğmeye bastı. Schalke geçtiğimiz sezon Sevilla ile yaptığı anlaşma gereği 28 yaşındaki futbolcunun bonservisini almak zorunda kalmıştı. Fakat Alman basınına yansıyan haberlerde, hem Schalke'nin hem de Konoplyanka'nın bu beraberlikten memnun olmadığı belirtiliyor. Sarı Kırmızılılar'ın ilk planda Ukraynalı sol açığı kiralamak istediği belirtiliyor. Eğer bu teklif kabul edilmezse yeni formüller masaya yatırılacak.

GÖZDEN ÇIKARILDI MI?

Schalke'nin dün Juventus'tan sol kanat oyuncusu Marco Pjaca'yı transfer etmesi de Konoplyanka'nın gözden çıkardığı şeklinde yorumlandı. Ukrayna futbolunun sol yıllarda yetiştirdiği en önemli yeteneklerden biri olarak kabul edilen yıldız futbolcu, müthiş top tekniği ve etkili şutları ile tanınıyor. Dnipro'da yıldızı parlayan Konoplyanka, 2015 yılında İspanyol ekibi Sevilla'ya transfer olmuştu.

takvim
 
Gene günlerce bir oyuncunun pesinde kosarkene alternatifleri oyuncu ile görüsülüyecek sonra asamoah gelecek derkene ikinci bir lato gelir veya carole ile idare ederler

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk
 
Üst Alt