Cimbom'u Gomis ve Belhanda Sırtladı! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
391

Süper Lig'de ilk yarıyı 35 puanla ikinci sırada bitiren Galatasaray'da, Gomis ve Belhanda'nın istatistikleri öne çıktı.

Süper Lig'de sezonun ilk devresi geride kaldı. 35 puan toplayan Galatasaray, ilk yarıyı ikinci sırada tamamladı. Galatasaray'da Bafetimbi Gomis, 14 gol 4 asistlik performansıyla takımının puanları toplamasında anahtar rol üstlendi. Gomis, Vagner Love'ın ardından ligde en çok şut deneyen (2,76) ve en fazla isabet bulan (1,71) ikinci oyuncu olarak dikkat çekti.

SERVİSÇİ BELHANDA

Galatasaray'da Gomis'in ardından istatistikleriyle öne çıkan bir diğer isim ise Younes Belhanda. Belhanda, yaptığı 6 asistle Başakşehirli Visca'nın (7) arkasından ligde en çok asist yapan ikinci oyuncu. Ayrıca Belhanda, verdiği 50 şut pasıyla bu alanda zirvede tek başına yer alıyor.

ŞUTLARDA ETKİLİLER


Galatasaray, 5,65'lik ortalamasıyla Beşiktaş'a birlikte ligin en fazla isabetli şut atan takımı. Sarı Kırmızılılarda Fernando, maç başına 63 başarılı pas ortalamasıyla bu alanda ligin en iyisi olarak göze çarptı. En yakın takipçisi Beşiktaşlı Atiba, maç başına 62 pas ortalamasıyla oynuyor. Öte yandan Galatasaray, maç başına 5,41 korner kullandı ve Beşiktaş'ın ardından ligde bu istatistikte ikinci sırada yer alıyor.

DHA

GSCimbom Portal
 
Son düzenleme:
Ilk devrenin en çok kosan oyuncusu

''ama çok laubali ve tembel sahada geziyor xd''

ligin assist lideri

''ama skora katkisi yok : / ''

smdh
 
Mevzu Sneijder vs Belhanda degil. Bazi kisilerin iki yüzlülügü. Biraz sözünüzün arkasinda durmaya calisin. Ona buna göre kivirmayin.
 
Üst Alt