Cimbom'un Duran Top Kabusu! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
muslera-konya-ya-yetismek-istiyor-1507599877.png

Galatasaray'ın savunması, 1 numaradan başlayarak S.O.S veriyor, duran top sendromu devam ediyor...


Galatasaray’da duran top zafiyeti sürüyor. Muslera’nın ayak içi yerine, dışıyla kontrol etmek istediği meşin yuvarlağın dönüşü gol oldu. Kalecisi ve savunması uyuyan Aslan, son iki sezonda 26 kafa golü yiyerek zirveyi kaptırmadı!

Sivas karşısında “hatalar zinciri”nin startını Muslera verdi. Taffarel yardımcı antrenörlüğe dönünce biraz toparlanan Uruguaylı eldiven, dün beklenilmeyecek bir anda yaptığı hatayla şimşekleri üzerine çekti.

TERİM’İN KEYFİ KAÇTI

Atışı Rybalka kullanırken, duran top zafiyeti süren G.Saray savunması, başta Feghouli ve Donk olmak üzere, paylaşım hatası yapınca N’Dinga kafayla ağları sarstı.
Fatih Terim’in hem Muslera’nın hem de savunmanın hatası nedeniyle keyfi kaçarken, tepkisi mimiklerine yansıdı.

G.Saray savunması, Kone’nin direkten dönen, N’Dinga’nın direğin yanından geçen kafa şutlarında da etkisiz kaldı.

REKORA KOŞUYOR

Bu sezon ligde son 6 golün 4’ünü kafa vuruşlarından kalesinde gören G.Saray, toplamda ise 9. kez aynı kaderi yaşayıp zirveye çıktı.

Son iki sezona bakıldığında ise Galatasaray 26 kafa golüyle ilk sırayı alırken, çekiştiği rakipleri F.Bahçe’nin 9, Başakşehir’in 8, Beşiktaş’ın ise sadece 2 olması dikkat çekti.

Sivas yenilgisi nedeniyle taraftarın en çok eleştirdiği isimlerin başında gelen Muslera gördüğü basit sarı kartla da tepki çekti.


Rakip oyuncu çıkarken yavaş hareket edilmesine kızan Muslera bir türlü sakinleşmeyince, Fırat Aydınus sarı kartını çıkardı. Cezalı duruma düşen Uruguaylı, Türk Telekom Stadı’nda Antalyaspor’a karşı forma giyemeyecek.


Muslera’nın yerine kupa maçında yediği hatalı goller nedeniyle taraftarı kızdıran Eray İşcan ya da Terim’in hiç şans vermediği Carrosso forma giyecek.


Habertürk





 
Aynen melo. Ben fernando bu işi çözer diye düşünüyordum ama onunda hava gücü çok iyi değilmiş. Melo nerdeyse tüm hava toplarını süpürüyordu.
 
Ceza sahası içinde o kadar kalabalık bekliyoruz ön arka direkte 1 tane adam yok

Orta geliyor bizim oyunculardan 2-3 kişi zıplıyor ama ne hikmetse hep rakip vuruyor

Muslera 'da gözleriyle takip ediyor topun ağlarla buluşmasını

Son 3 sezonda hemen hemen her maç başımıza gelen senaryo hiçbir fark yok ...
 
"Son iki sezona bakıldığında ise Galatasaray 26 kafa golüyle ilk sırayı alırken, çekiştiği rakipleri F.Bahçe’nin 9, Başakşehir’in 8, Beşiktaş’ın ise sadece 2 olması dikkat çekti. "

Bunların savunma yerleşimine bakalım özellikle Bjk çok az yemiş direklere adam koyuyor mu bunlar? adam adama mı yoksa alanı mı marke ediyorlar?
Sonuçları kendimize uyarlayalım.
 
bizim hücum oyuncuları, başarılı olduğumuz yıllarda, penaltılara neden olurlardı ,nasıl savunma yapacaklarını bilmediklerinden.

maşallah yıllardır bir hücumcunun neden olduğu penaltı göremedik
 
çok yakın bir gelecekte hocadan böyle bir tedbir bekliyorum,savunmanın alayı değişti hala aynı halt,hiç bir şey değişmedi.

bir de şöyle düşünelim,savunmanın hepsi değişti tek değişmeyen Muslera
Artık değişmeli çünkü bireysel hataları çok fazla tekrar etmeye başladı. Yerine tek alternatif var o da umarım patlamaz.
 
Son düzenleme:
Üst Alt