Cingöz Recai (13 Ekim) | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Cingöz Recai (13 Ekim)


“İyiliksever hırsız” Cingöz Recai yıllar sonra yeni bir soygun için ekibiyle sahalara döner. Ama bu soygunu kendi ekibiyle yapmayacaktır. Karanlık bir çeteye dahil olur ve bir teknoloji dehasının evini soymak için kılıktan kılığa, oyundan oyuna geçerek, kimsenin bilmediği gerçek hedefine yaklaşmaya başlar. Yıllardır aradığı, kişisel bir kin güttüğü Hayalet, artık ona nefesi kadar yakındır. Tabii ki belası Baş Komiser Mehmet Rıza da peşinde.

Yönetmenliğini Onur Ünlü'nün yaptığı, Peyami Safa'nın unutulmaz eseri Cingöz Recai Limon Film tarafından sinemaya uyarlanıyor. Haluk Bilginer, Kenan İmirzalıoğlu, Meryem Uzerli, Serkan Keskin gibi birçok önemli ismin yer aldığı yapımın senaryosu Kerem Deren ve Pınar Bulut tarafından kaleme alındı.


YouTube
 
Kadro süper , umarım eğlenceli bir film olur , keyifle izleriz.

Leo da varmış sevindim bu çocuk baya iyi yerlere gelecek.
 
uzun hikaye filmini izledin mi bilmiyorum
ama o filmde kenan muhtesem bir is cikarmisti
o kabadayi miroglu kafasindan ziyade baya babacan, neseli, duygusal bir hava vermisti bana
filmi de tek basina alip götüyor zaten performansi ile
İzledim evet ilk anda aklıma gelmedi. Yine de nasıl desem mizaç olarak benzerdi. Burada biraz daha yavşak bir tip olacağı için farklı olabilir, bakalım.

Kıvanç mesela çok değişken rollere girdi, takdire şayan.
 
uzun hikaye filmini izledin mi bilmiyorum
ama o filmde kenan muhtesem bir is cikarmisti
o kabadayi miroglu kafasindan ziyade baya babacan, neseli, duygusal bir hava vermisti bana
filmi de tek basina alip götüyor zaten performansi ile

Orada farklı bir karakterdi ama yinede oturaklı karakterlerdi hep öyle oynadı bu zamana kadar. Bu sefer daha fırlama bir karakteri canlandırıyor iyi gibi gözüküyor bakalım artık.
 
Kadro sağlam. İyi iş çıkacaktır şüphesiz. Ama bu rol Kenan'ın üzerinde nası durur, bilemiyorum. Dram, polisiye, suç türlü işlerde başarılı oldu. Ama sonuçta oturaklı, kasıntı bir tarzı var Kenan'ın. Böyle oynak ve bir o kadar da 'yavşak' bir rolün üzerine tam oturacağını düşünmüyorum. Biraz sırıtır gibi. Ama yine de üstesinden gelmeye çalışacaktır.

Daha öncelerde aynı adlı işi Ayhan Işık yapmıştı. Hemen aklıma bu replik geldi.
 
kadro iyi fragmandan anladığım kadarı ile iyi işlenmiş bir konu gibi duruyor izlemek gerektiğini düşünüyorum çok fazla yerli film seyretmememe rağmen bunu izleyeceğim.
 
Üst Alt