Cinsel Tacizle Suçlanan Kevin Spacey, Eşcinsel Olduğunu Açıkladı | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Cinsel Tacizle Suçlanan Kevin Spacey, Eşcinsel Olduğunu Açıkladı


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyuncu Antony Rapp'in 14 yaşındayken cinsel tacizle suçladığı ünlü Amerikalı oyuncu Kevin Spacey özür diledi. Spacey hayatının geri kalanını 'eşcinsel bir adam olarak geçirmeye karar verdiğini' de açıkladı.

xxl.jpg





ABD'li oyuncu Antony Rapp'ın 14 yaşındayken kendisini taciz etmekle suçladığı 58 yaşındaki Oscarlı oyuncu Kevin Spacey resmi Twitter hesabından paylaştığı mesajda Rapp’ten 'uygunsuz davranışı' nedeniyle özür diledi ve eşcinsel olduğunu açıkladı.
pic.twitter.com/X6ybi5atr5

— Kevin Spacey (@KevinSpacey) October 30, 2017
​Spacey'nin mesajında şu ifadeler yer aldı: “Anthony Rapp’in oyunculuğuna büyük bir saygı ve hayranlık duyuyorum. Kendisinin hikayesini dinlediğimde dehşete düştüm. Dürüst olmam gerekirse 30 seneyi geçkin bir süre önce yaşanan bu olayı hatırlamıyorum. Ancak olaylar dediği gibi geliştiyse kendisine çok sarhoş olduğum bir andaki bu davranışlarımdan ötürü en samimi özürlerimi borçluyum. Bunca yıl sebep olduğum duygular için de özür diliyorum."


'HAYATIMI EŞCİNSEL BİR ERKEK OLARAK SÜRDÜRMEYİ SEÇİYORUM'
"Bu hikaye, beni hayatımla ilgili başka konuları anlatmak için cesaretlendirdi. Özel hayatımla ilgili korumacı olduğum için hakkımda pek çok hikaye dolaştığını biliyorum. En yakınımdakiler bilir ki, hayatımda hem erkeklerle hem kadınlarla ilişkilerim oldu. Erkeklerle romantik ilişkiler yaşadım, onlara aşık oldum ve şimdi de hayatımı eşcinsel bir erkek olarak sürdürmeyi seçiyorum. Bu gerçekle açık ve dürüst bir şekilde yüzleşmeliyim, bu da davranışlarımı gözden geçirmek ile başlıyor."
Spacey 26 yaşındayken o dönemde 14 yaşında olan Star Trek oyuncusu Rapp, Buzfeed’e yaptığı açıklamada Spacey’nin evine gittiğini ve ünlü aktörün kendisini yatağa yatırarak üzerine çıktığını iddia etmişti.

Rapp, olay yerinden kaçtığını ancak yaşananları kimseye anlatmadığını ifade etmişti.

house-of-cards-season-2-trailer.png



TACİZİN ÜSTÜNÜ ÖRTMEYE ÇALIŞMAKLA SUÇLANDI
Açıklamanın ardından Spacey tacizi eşcinsel olduğu açıklamasıyla kapatmaya çalışmakla da eleştirildi.

Muhafazakar köşe yazarı Ben Shapiro Twitter'dan "Tabii, 26 yaşındayken 14 yaşındaki bir erkek çocuğuna tecavüz etmeye çalışmış olabilirm ancak ben eşcinselim" açıklaması epey korkunç bir savunma" diye yazdı.

Cinsel tacizle suclanan Spacey eşcinsel olduğunu acıkladı - Sputnik Turkiye
 
Forumdaki eşcinsel arkadaslarimizin tepkisini merak ettigim olay

Iphone XXX aletimden Gscimbom mobil uygulamasi ile gönderildi.
 
Tipik bir salağa yatma politikasıi bende çok sık kullanırım bu taktiği..

Özellikle lise ve üniversite zamanında beni reddeden kızlara, bende zaten homoydum seni denemiştim derdim..

Ilıkça ama işe yarar..:monkey:
 
Moda olmuş bu itiraflar

Elif Şafak da geçen hafta bir şeyler zırvalamıştı yeni kitap öncesi


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt