# Ciprian Marica | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

# Ciprian Marica


Primul transfer al lui Hagi: Marica la Galatasaray

de Adrian Ilincescu HotNews.ro

Marţi, 28 decembrie 2010, 12:45 Sport | Fotbal



Ciprian Marica, la Galatasaray

Foto: Reuters Cotidianul turc Star a anuntat, in cursul zilei de marti, primul transfer al echipei Galatasaray din al doilea mandat al lui Gica Hagi, fotbalistul roman Ciprian Marica ajungand la o intelegere cu formatia din prima liga turca de fotbal.



Adnan Sezgin, directorul general al celor de la Galatasaray, este cel care a ajuns la un numitor comun cu atacantul echipei nationale a Romaniei. Marica va primi un salariu de 1.5 milioane de euro pe sezon.



Stuttgart si Galatasaray nu s-au pus inca de acord in privinta sumei de transfer, negocierile urmand sa inceapa de la 4 milioane de euro.



"In varsta de 25 de ani, Marica are 1.85 metri si este recunoscut pentru viteza si pentru tehnica", noteaza gazetarii de la Star.



"Pentru a ajunge in viitorul sezon al cupelor europene trebuie sa ne concentram pe Cupa. In campionat, sansele noastre sunt aproape inexistente" - Faruk Suren, presedintele echipei Galatasaray.



Nascut pe 2 octombrie 1985, Marica a activat de-a lungul carierei la urmatoarele echipe: Dinamo (2001-2004), Sahtior (2004-2007) si VfB Stuttgart (2007 - pana in prezent). Atacantul i-a costat pe nemti opt milioane de euro, fiind adus de la Donetk in vara anului 2007.



In afara de Ciprian Marica, pe lista turcilor se mai afla Silvestre Varela (FC Porto), Yannick Djalo (Sporting Lisabona) si Hugo Viana (Braga).



Google Translete Tercümesi !!



Hagi ilk transferi: Marica Galatasaray





Galatasaray Ciprian Marica,

Fotoğraf: Reuters Türk günlük Star gün boyunca Salı günü yaptığı açıklamada, ilk Türk futbol ligi oluşumu ile bir anlaşmaya varmak Galatasaray takımının ikinci dönem Gica Hagi, Romen futbolcuya Ciprian Marica ilk transfer.



Adnan Sezgin, Galatasaray genel müdür, Romanya milli takımında forvet ile ortak bir zemin ulaşmıştır biridir. Marica sezon başına 1.5 milyon Euro maaş alacak.



Stuttgart ve Galatasaray henüz transfer miktarı anlaşma koymak değil, müzakereler 4 milyon start alacak.



"25 yaş olarak, Marica ve 1.85 metre hız ve tekniğin bilinen," Star gazeteciler notlar.





(- günümüze 2007) Dinamo (2001-2004), Shakhtar (2004-2007) ve VfB Stuttgart: 2 Ekim 1985, aşağıdaki takımlar sağladı Marica kariyer Doğum tarihi. Almanların Donetsk 2007 yazında getirilerek € 8.000.000, maliyet forvet.



Ayrı Ciprian Marica gelen liste de Osmanlılar Silvestre Varela (FC Porto), Yannick Djalo (Sporting Lizbon), Hugo Viana (Braga) idi.



Rumen basınına göre transfer etmişiz..Zaten birkaç spor yazarlarında bizim listemizde olduğunu söyklemişdi.



Herşeyi Transfer nöbet alanında konuşuyoruz..Orasını inanın mesaj bolluğundan tskip edemiyoruz..Oyuncu ile ilgili haber varsa lütfen konusuna kopyalayın ki takip edenler zorlanmasın...
 
Cevap: Ciprian Marica



baros'la birlikte dönüşümlü olarak oynaması gereken bu kalitede bir adam almalıyız , marica olur flores olur bu tarz bir adamı getirmeliyiz..
 
Cevap: Ciprian Marica



adszepf.jpg


adsz1df.jpg
 
Cevap: Ciprian Marica



Galatasaray, Stuttgart’ın 25 yaşındaki Rumen forveti ile anlaşma sağladı. Alman kulübüyle de pazarlık 4 milyon euro’dan başladı



Ara transferde kadrosunu yenilemek için çalışan Galatasaray, ilk bombasını patlatmak üzere... Sarı-Kırmızılılar, Alman ekibi Stuttgart’ta forma giyen Ciprian Andrei Marica ile anlaşma sağladı. Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin’in, 25 yaşındaki Rumen forvet ile yıllığı 1.5 milyon euro’ya el sıkıştığı öğrenildi. Sarı-kırmızılı yönetim, Marica için Stuttgart’a 4 milyon euro teklif edip, yanıt beklemeye başladı. 1.85 boyundaki Rumen forvet, hızı ve driplingleriyle tanınıyor. Öte yandan, Portekiz pazarına da yönelen Galatasaray’ın Porto’lu Silvestre Varela, Sporting Lizbon’lu Yannick Djalo ve Braga’lı Hugo Viana’yı da gündemine aldığı öğrenildi. • ALPER MERT



STAR
 
Cevap: Ciprian Marica



yok ya ne işi var maricanın bizde.yaşı genç daha,bize senna gibi 34 yaşın olgunluguna erişmiş biri lazım,haydi sezgin üstün transfer başarılarına bir yenisini ekle,bekliyoruzz...
 
Cevap: Ciprian Marica



Gökhan araştırmaırma sağol...Kişiye ait haberleri konusunda konusunda konuşalım daha iyi oluyor..



Yabancı basında aldığımız yazıyor..2M vermişiz bonserrvisine kendisine 1.5m



Bu kadar haber çıktığına göre var birşeyler..
 
Üst Alt