CL 15/16 C Grubu 3. Maç | Galatasaray 2-1 Benfica | MS | 21 Ekim - Sayfa 87 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

CL 15/16 C Grubu 3. Maç | Galatasaray 2-1 Benfica | MS | 21 Ekim


Grosskreutz dönünce kanatlara hamle şansımız da artacak baya bi artı bizim için. Hatta Yasin hamle oyuncusu olur Gros 11'e girer belki. Devre arası forvet ve orta saha gerekli. Gerçi elimizdeki en iyi orta sahayı oynatmıyoruz bu da ilginç. Bilal bugün ruhunu teslim ediyordu sanırım maçta adam veteran topçular gibi resmen. Topu alan vızır vızır geçiyor bizim orta sahaların yanından Selçuk'ta Bilal'de yetersiz. Bugün ön taraftan çok yardım geldi geriye ekstra savunma katkısıyla iyi takım savunması yaptık bana göre. Wesley- Umut- Yasin hepsi çok yardım etti. Podolski'yi ayrı yere koyuyorum hem geri çok yardım etti hem önde iyi iş yaptı, Podolski gerçekten tam bir tank. İyi oyunun sebebi bence Burak'ın olmaması sebebiyle bütün takım rahatladı. Önde sürekli aldığı topu ezen, geri yardım etmeyen, sürekli ofsayta düşen, hiçbir şekilde pas falan yapamayan bi herif. Takım Burak'ı taşıyayım derken ölüyor herkes. Adam 2 maçta 1 gol atacak diye bütün takım sırtında taşıyor kesinlikle bu takımın ana sorunu Burak. Gerçekten şu Burak'ın arkasındaki orta saha 5'lisini bi odaya çekip gizli kameraya çekip soru sorsan Burak'la gerçekten oynamak istiyor musunuz diye hepsi ben bunun oynadığı topun amg der muhtemelen. Adamın bireysel sıçmasını geçtim arkasında oynayan futbolcularada ekstra yük bindiriyor her maç. Burak 11 oynamazsa fener maçında ciddi şansımız var gibi.

İyide yerine oynayan adam umut???
 
Umut ve olcan hariç hemen hemen herkes akıllıca oynadı.
Hepsini kutluyorum.

Normalde bu maçtaki mücadelenin bizim standardimiz olması gerekir.

Lanet gelsin hamza ve yönetime.
 
Maçı tekrar izlediğim zaman tam kararımı verdim: Maçın adamı Selçuk İnan!

İkinci yarı 50 den sonra hoca Podolski'yi değiştirmesi lazımdı.
 
Bjk'yi yenemeyen Sporting, Benfica'yi deplasmanda 3-0 yeniyorsa biz niye yenemeyelim?Orta sahalari Samaris de cezali bizim macta.
 
Şaka bir yana,son 3 senede Avrupa'daki tek galibiyetimiz.
Su anda ruh halim ?
5b0a7788d7107fd0e5430a4408bb2c06.jpg
 
Üst Alt