CL mi? | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

CL mi?


tumblr_levaxzeKbA1qe04xxo1_1280.jpg






Bu resimden ne kadar uzağız ne yazık ki:( Bu sene ikinci yarı atak yapsak ve Cl müziğini içimiz heyecandan kıpır kıpır ederken dinlesek. Özlüyorum o günleri. Umut var mı sizce peki? :confused:



Saygılar..
 
Cevap: CL mi?



en önemli maçlardan biri juwentustu.erteleme maçıydı sanırım.olaylı gelmişti juwe İstanbula.çok gergin bir atmosfer vardı.hiç unutmam düdük dağatmışlardı kapalı tribüne.Suat atmıştı son dakikada.
 
Cevap: CL mi?



Daha çok özleyeceğiz Cl'ni heyecanla maçın başlamasını beklediğimiz o günleri:( Bir kaç sene daha hiç bir umut görmüyorum ben bu yönetim anlayışı değişmediği sürece daralan bir vizyon içinde hareket ederiz.
 
Cevap: CL mi?



Valla ya küçükken ne olduğunu bilip bilmeden izlerdim şamp. ligini, tam büyüdük az biraz anlamaya başladık olayları şamp. ligine gidemiyoruz. Bir 2006-2007 de gittik onda da çok kötüydük, 4. maç havlu atmıştık.
 
Cevap: CL mi?



Adnan Polat çok başarılı ya takım 4 senedir Şampiyonlar Ligini tvden izliyor. Adnan Sezginle beraber çok iyi işler yapıyorlar devam etsinler seneyede 3.oldukmu başarılı sayarlar. Rijkard Haklıymış bea.
 
Cevap: CL mi?



Galatasaray olan her yerde umut vardır :D

eğer kaliteli 2 transfer daha gelirse çok iyi '' TAKIM '' oluruz

bu yıl uefa yeterli bence ama biz zoru severiz.
 
Üst Alt