# Claudio Miguel Pizarro Boisio | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

# Claudio Miguel Pizarro Boisio


# Claudio Pizarro







ASLANA PİZARRO KULESİ!



G.Saray, eksikliğini hissettiği Hakan Şükür'ün yerini doldurmak için 1.86'lık Perulu golcü Pizarro'yla temasa geçiyor.



Futbolcuyu öneren menajeriyle masaya oturulacak



-CHELSEA’Lİ AMA BREMEN’DE-



Galatasaray’ın Avrupa’da ünlü bir golcü oyuncu aradığını duyan menajerler harekete geçti ve Sarı-Kırmızılı yöneticilere Almanya’da forma giyen ünlü bir forveti transfer etmeleri için öneride bulundu. İngiltere’nin Chelsea Kulübü’nün oyuncusu olan ancak bu sezon Werder Bremen takımında forma giyen Perulu golcü Claudio Pizarro’yu Galatasaray’a öneren menajeri, “Transfer etmeyi düşünürseniz, İngiliz kulübü kolaylık gösterir” garantisini verdi. Uzun boyu ve atletik yapısıyla dikkat çeken 31 yaşındaki golcü oyuncunun da Galatasaray’a gelmek fikrine sıcak baktığı iletildi.



-MESUT ÖZİL’LE TAKIMDAŞ-



Sarı-Kırmızılılar’ın teklifi değerlendirmek için bir toplantı yapacakları ve sonrasında harekete geçecekleri ifade edildi. W.Bremen’de forma giyen Türk yıldız Mesut Özil’in de takım arkadaşı olan Pizarro, özellikle son vuruşlarda etkili bir isim olarak dikkat çekiyor. Pizarro, W.Bremen’in kalması için yaptığı teklife de henüz olumlu bir cevap vermezken, menajerinden G.Saray’la ilgili bilgi beklediği öğrenildi. Chelsea’nin bonservisi 2011 yılında bitecek olan Pizarro için 11 milyon euro fiyat belirlediği ancak maliyetinden kurtulmak adına bu rakamda hatırı sayılır bir indirime gidebileceği vurgulandı.



Sivas’ın yollarında

Aslan, Sivassporlu Abdurrahman ve Bilica için bir kez daha harekete geçti. İki futbolcuyla yapılan telefon görüşmesinden ‘Olur’ cevabı çıktı.



-ODYAKMAZ’LA MASAYA-



Sarı-Kırmızılı kulüp, Sivasspor’lu Bilica ve Abdurrahman’ı renklerine bağlayabilmek için çalışmalarını hızlandırdı. Şampiyonluğa doğru koşan Sivasspor’un başarısında büyük pay sahibi olan her iki oyuncuyu da kadrolarına kazandırmak isteyen Galatasaraylı yöneticilerin sezon sonunda resmi bir teklifle Sivasspor Kulübü’nün kapısını çalacakları öğrenildi. Transferi garantiye almak için iki oyuncuyla da telefonla görüşen ve olumlu cevap alan Sarı-Kırmızılı yöneticilerin, Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Odyakmaz’ı ikna etmeye çalıştıkları bildirildi. Brezilyalı oyuncu Bilica ile stoperde yaşadığı sıkıntıyı çözmek isteyen Galatasaray, Abdurrahman’ı da sağ kanatta kullanarak bu bölgesini de güçlendirecek.



KAYNAK:HABERTURK
 
Cevap: # Claudio Pizarro



Takımın başında günümüz futbolunu yakından takip eden bildiğini değil geçerli olanı uygulayan bir TD olmadan kim gelirse gelsin boş.
 
Cevap: # Claudio Pizarro



ASLANA PİZARRO KULESİ! Bu başlığa bittim. :D Ne kadar yaratıcı olmuş hakikaten gözlerim yaşardı. Herzaman söylediğim gibi; bunları konuşmak için daha çok erken. Şimdilik geçiniz.
 
Cevap: # Claudio Pizarro



Galatasaray' ın yönetiminde Günü kurtarma mantığı devam ettikçe üzülerek söylüyorum Galatasaray' dan hiç bir şey olmaz. Sene başında transferlere bakıyorsun , bu kez tamam diyorsun , Koskoca Avrupada Galatasaray' a yakışan bir teknik direktör yokmuş gibi Çaylak Skibbeyi getiriyorsun. Neler olduğunu sonunda gördük. Takımın yarısı sakatlıktan döküldü. Koskoca Galatasaray 60 dakikalık bir takım oldu.Yazık değilmi o kadar emeğe , harcanan paraya. Takımın yıldızları bir bir küstürülüyor . Pizarroya gelince iyi bir golcü ancak gelmesi zor tabikii
 
Kiralık olarak forma giydiği Werder Bremen´de 16 gol atan Perulu yıldız için son görüşme bugün ya da yarın yapılacak.



Yönetimimiz, aradığı forveti Almanya´da buldu. Kiralık olarak forma giydiği Werder Bremen´de 16 gol atan Perulu yıldız için son görüşme bugün ya da yarın yapılacak. Taraflar arasında anlaşma sağlanmasına kesin gözüyle bakılıyor.



Gelecek sezon için şimdiden düğmeye basan yönetimimiz, Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ önderliğinde yürütülen transfer çalışmalarına dört koldan devam ediyor. Sarı-Kırmızılı formayı giymeye en yakın dünyaca ünlü golcünün ismi Claudio Pizarro...



Her yol ona çıkıyor: Para, para, para...




Didier Drogba, Nicolas Anelka, Salomon Kalou gibi isimlerin arasında forma şansı bulamadığı için Chelsea ile anlaşarak Werder Bremen’e kiralanan Pizarro, genelde çok sert savunma oyuncularının bulunduğu Alman Ligi’nde şu ana kadar 16 gol atmayı başardı. Birçok Avrupa takımının da yakından takip ettiği 31 yaşındaki futbolcu, yapılan ön görüşmede Galatasarayımıza ‘evet’ yanıtı verdi. Cim Bom’u tercih etmesini ise şu sözlerle açıkladı: “Türkiye’deki vergi sistemi nedeniyle elime geçecek para, Avrupa’dakinin neredeyse iki katı olacak. Geleceğimi düşünerek Galatasaray’a olumlu yanıt verdim.”



Arslan: Bizden yana sorun yok



Pizarro’nun Türkiye’deki haklarını elinde bulunduran menacer Kahraman Arslan: “Perşembe (bugün) ya da cuma (yarın) Galatasaraylı yöneticilerle masaya oturacağız. Hem Chelsea hem de futbolcum açısından hiçbir pürüz yok. Galatasaray’la uygun bir rakamda anlaşırsak transfer hemen gerçekleşir.” Chelsea ile 2011 yılına kadar sözleşmesi bulunan Pizarro’nun Werder Bremen’le kiralık kontratı da sezon sonu bitiyor. İngiliz Kulübü, bonservis bedeli olarak 7 milyon Euro istediği Perulu futbolcuyu yeniden kiralama fikrine sıcak bakıyor. Pizarro’nun Galatasaray’dan istediği yıllık ücret ise 3.5 milyon Euro...



CLAUDİO MİGUEL PİZARRO BOSİO


Doğum tarihi: 3 Ekim 1978

Yaş: 31

Boy: 1.86

Ülkesi: Peru

Mevkii: Forvet



LİG Maç Gol Asist

Bundesliga 175 77 30

Premier Lig 21 2 1

Şampiyonlar Lig 27 8 2



OYNADIĞI TAKIMLAR

1995-1996 Deportivo Pesquero

1997-1998 Deportivo Pesquero

1999-2000 Alianza Lima

2001-2002 Werder Bremen

2002-2008 Bayern Münih

2008-2009 Chelsea

2009-2010 Werder Bremen



Kaynak: Fanatik
 
Cevap: # Claudio Miguel Pizarro Boisio



Aynı gazetenin bize transfer ettiği üçüncü yabancı forvet. :D Bizim yabancı hakkımız doldu, bunların transferi bitmedi. :D
 
Cevap: # Claudio Miguel Pizarro Boisio



İyi oluyor bu transfer haberleri ya yoksa vakit geçmiyor herhalde bizi düşünerek bukadar çok yalan haber yapıyolar..:)
 
Cevap: # Claudio Miguel Pizarro Boisio



hic sasirmadim ne zaman cikicak diye bekliyordum.

var misiniz iddasina yarinda crespo yu yazicaklar
 
Cevap: # Claudio Miguel Pizarro Boisio



Mükemmel bir transfer olur gerçekleşirse ama sanmıyorum bize bırakacaklarını...
 
Cevap: # Claudio Miguel Pizarro Boisio



Sezon sonu sözleşmesi bitiyor ama ilgilenen takımlar cok olur.



Gelmez bize bu adam.
 
Cevap: # Claudio Miguel Pizarro Boisio



"Çok gol atarız"



Galatasarayımız'ın transfer listesindeki golcülerden Pizarro, Baros´la yanyana oynamak istediğini belirterek, “Beraber olursak, bizi durduramazlar” dedi.



Kadrosunu ses getirecek bir golcüyle güçlendirmeye hazırlanan Galatasaray Yönetimi’nin listesindeki isimlerden birinin Claudio Pizarro olduğunu dün okuyucularımıza duyurmuştuk. Peru’lu futbolcunun Sarı-Kırmızılı formaya sıcak bakmasındaki etkenlerden en önemlisi Çek yıldızımız. Pizarro’nun görüşmeler sırasında Baros’un Galatasaray’da kalıp kalmayacağını sorduğu, “Kontratı sürüyor, o da bizimle yola devam edecek” cevabını alınca da, “O, Avrupa’nın en iyi golcülerinden biri. İkimizin de adam eksiltme becerisi var. Yan yana oynarsak çok gol atarız. Rakipler bizi durdurmakta güçlük çekecektir” ifadesini kullandığı belirlendi. Taraflar pazartesi günü bir araya gelecek.



Bremen’de kiralık oynuyor



Bonservisi Chelsea’de bulunan, Werder Bremen’de kiralık olarak forma giyen Pizarro’nun Galatasaray’a da aynı formülle gelmesi bekleniyor. Bu tercihte Galatasaray Yönetimi’nin bonservis bedeli ödememe arzusunun ağır bastığı dile getirildi.



Kaynak: Fanatik
 
Cevap: # Claudio Miguel Pizarro Boisio



Bir de adamın söylediklerini yazar gibi yapmazlar mı daha da gıcık oluyorum bu gazetelere.
 
Üst Alt