Clichy'nin Galatasaray'a Transferine De Jong Engel Olmuş! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Clichy'nin Galatasaray'a Transferine De Jong Engel Olmuş!


galatasarayli-de-jong-clichy-transferine-engel-9792852_8560_o.jpg

Medipol Başakşehir'in imza attırmak için İstanbul'a getirdiği Gael Clichy'nin Galatasaray'la anlaşmasına rağmen sarı-kırmızılılar'a transferinin neden gerçekleşmediği ortaya çıktı...


Fransız oyuncu, Galatasaray ile prensip anlaşmasına vardığı dönemlerde Manchester City'den takım arkadaşı Nigel De Jong'a görüşmelerini sordu.

Hollandalı oyuncunun Clichy'ye Galatasaray'la ilgili verdiği referansların transferin olumsuz sonuçlanmasına neden oldu.

De Jong'un "Galatasaray'da ödemeler zamanında yapılmıyor. Sürekli teknik direktör değişikliği yaşanıyor" sözleri Clichy'nin kararını değiştirtti.

beIN SPORTS
 
Dogru ise etik olmamis, ama adamin dedikleri de dogru. Odemeler gec yapiliyor, 6 ay da bir yeni hoca da geliyor :)

Basaksehir de boyle bir problem yok.
 
25 oyuncuyu gonderemezsin sen gidersin lafindan karakteri belliydi zaten.bunu b takima atacan 1 sene futbol hayati bitecek
 
işler kötü giderken tüm futbolcuları gönderemezsiniz hoca gider diyen adam mı şikayet etmiş sürekli hoca değişmesinden

vay hong kong vay , ne yazsak ban
 
Ya bırakın Allah aşkına Clichy Galatasaray ile görüşmeden Başakşehir'e gidiyorsa gitsin , Allah'ın davarı.Bu zaten oyuncunun mental kapasitesinin ne kadar düşük olduğunu gösterir.

Başakşehir yahu Türkiye'de bile tanınmayan bir takım.
 
İlgimiz olsa alırdık yokmuş demek ki. Bide bu haberi sorgulamak lazım, kimin Galatasaray'da parası kalmış bu zamana kadar?
 
Üst Alt