Çocuklarını Boğan Anne Yeşil Adam Bana 'İki Cin Yavrusu Var, Onları Öldür' Dedi | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Çocuklarını Boğan Anne Yeşil Adam Bana 'İki Cin Yavrusu Var, Onları Öldür' Dedi


cocuklarini-bogan-anne-yesil-adam-bana-iki-cin-yavrusu-var-onlari-oldur-dedi--9525188.Jpeg


Bakırköy Adalet Sarayı'nda bulunan 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya tutuklu sanık Hatice Tiryaki ve avukatı hazır bulundu. Sanık Hatice Tiryaki 8 yıl önce evlendiğini söyleyerek, 8 yıl boyunca eşim üzerimde baskı kurup beni kimseye yollamıyor, kimseyle görüştürmüyordu. Sonra çocuklarımız dünyaya geldi. İkisinde de astım vardı. Evimizde solunum cihazı vardı. Çocuklarım astıma yakalandıklarında geceleri nefes alamazlar diye 3 ay hiç uyumadım. Psikolojim bozuldu.

BEN ONLARI CİN OLARAK GÖRDÜM HAKİM BEY"
Yaratıklar görmeye başladım. Cinler görüyordum. Yeşim adam geldi yanıma. Hep yanımda duruyordu. Ben çocukları öldürmek istemedim. Yeşil adam bana 'iki cin yavrusu var, onları öldür' dedi. Ben de ikisini de boğdum. Kendime geldiğimde koştum odaya. Cin yavrusu diye öldürdüklerim benim yavrularımmış. Ben onları cin olarak gördüm hakim bey. Ben çocuklarına Tokat bile atmayan bir anneyim. Eşime çok söyledim beni doktora götür diye ama götürmedi. Aileme de söyleyemedim, yeşil cin söyletmiyordu, 'sus söyleme' diyordu. Olaydan önce kendimi eşarpla boğmak istedim, defalarca sıktım sıktım ama intihar edemedim. Uyuyamadığım zamanlarda kendimi camdan aşağı atmaya çalıştım ama yapamadım. İlaç alırsam çocuğumu emziremem diye hastaneye de gitmedim" dedi.

Cocuklarını boğan anne Yeşil adam bana 'iki cin yavrusu var, onları oldur' dedi - Son Dakika Guncel Haberler
 
Şizofren olduğunu filan sanmıyorum. Sonuçta memlekette toplu taşıma aracında giyiminden ötürü bir karşı cinsi darp edip, cinler yaptırdı deyip serbest kalabiliyorsun. Ucuz da olsa şansını denemiş. Yıllarca iş birliği yapıp, çıkarları çatışınca neleri sattığı ortaya çıkanın kandırıldım demesi gibi de şansını denemek istemiş olabilir nihayetinde kandırılmış.
 
Saçma bi hikaye ile Şizofren olduğunu yutturup yırtmak istemiş, tam sittir ordan dicektim ki burdakiler bile inanmış karıya
 
Üst Alt