Coentrao'ya 3.6 Milyon Euro! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
740127.jpg

Real Madrid’le satın alma opsiyonlu kiralık anlaşma konusunda pazarlıklara başlayan G.Saray, Jorge Jesus’un çok istediği Portekizli yıldızın aklını çelmek için de 3.6 milyon Euro’yu gözden çıkardı.

Gazete Habertürk'ün haberine göre sarı-Kırmızılılar, yeni sezonda renklerine bağlamak istediği Portekizli Fabio Coentrao’nun transferi için seferber oldu.

Real Madrid’in gözden çıkardığı 29 yaşındaki yıldız oyuncuyu satın alma opsiyonlu kiralamak için resmen pazarlıklara başlayan Galatasaray, Sporting Lizbon’un da devreye girmesi nedeniyle elini çabuk tutmaya çalışıyor.

2019’a kadar sözleşmesi bulunan Coentrao’ya yıllık 3.6 milyon Euro civarında bir rakam önerileceği, Real Madrid’in kiralamaya yanaşmama ihtimaline karşılık 5-6 milyon Euro’luk bir bonservis bütçesi ayrıldığı bildirildi.

İKNAYA ÇALIŞACAKLAR!
Lizbon’u çalıştıran Jorge Jesus’un, Portekizli oyuncuyu çok istediği, bunu duyan G.Saray’ın da oyuncuyu ikna için kesenin ağzını açtığı öğrenildi.

Şampiyonlar Ligi’nde ön eleme oynayacak olan Sporting Lizbon’dan daha fazla ücret verip Coentrao’nun aklını çelmeye çalışacak olan yönetim, sözleşmeye de gelecek sezon şampiyon olunması halinde yüksek bir bonus koyup ünlü futbolcuyu iknaya çalışacak. Kiralık gittiği Monaco'dan sezon başında Real'e dönen Coentrao, İspanyol devinde sadece 6 maça çıktı, 1 asist yaptı.

Habertürk
 
Bu kadar para ancak Ujfaluji tarzı bir lider stopere gömülür. Bunun dışında defans oyuncusuna bu kadar para vermek aptallıktır.
 
Coentrao'nun yıllık 3.6m verilecek kadar kaliteli, devamlı ve istikrarlı bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum. O kadar parayı bir oyunucun maaşına basmak yerine bonservise basıp 24-25 yaşlarında bir oyuncu almak çok daha mantıklı.

Şimdi diyelim o parayı verdin aldın. Adam son transferini yapıyor, %99 sözleşmesini tamamlayıp bedelsiz ayrılacak. Ne kadar katkı sağlayacağı belirsiz. Çünkü Coentrao'yu kariyerinin hiçbir döneminde böyle kendini gösterme çabasında olan, hırslı, mücadeleci biri olarak gördüğümü de hatırlamıyorum. Örneğin hani böyle Melo, Sneijder gibi biraz düşüş yaşadıktan sonra yeniden çıkışa geçebilmek için geleceğini sanmıyorum.

Onun yerine mesela Telles gibi bonservisi yüksek ama maaşı düşük bir oyuncu alırsan, istersen fiziksel gerilemesi başlayana kadar uzun yıllar boyunca oynatırsın, istersen gelen teklifleri değerlendirirsin.
 
Adriano ile kıyaslarsak maliyeti çok yüksek olur , yaşı 30'a dayanmış en fazla 3 sezon maksimum iyi performans sergiler 5-6 bonservis 3.6 yıllık ile 16-17 milyon Euro bir maliyeti oluyor sol bek için bu ligde bu maliyet düşündürücü.

Ben Galatasaray'ı bu tarz hamlelerin kurtaracağını düşünmüyorum.
 
Solbek e o kadar para veren kulup neden Sneijder yilda 5 milyon euro aliyor diyen taraftari olamaz. Yalan haberdir kesin.
 
Üst Alt