# Colin Kazım Richards | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

# Colin Kazım Richards


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslan Kazım

Aykut Kocaman'ın gözden çıkardığı futbolcunun gizlice Galatasaray'la görüştüğü ortaya çıkarken, tarafların anlaştığı öğrenildi. Kazım, F.Bahçe ile ilişkisi kesilir kesilmez Galatasaray'a imza atacak

fotomac.com.tr / Yaşar YALÇIN -09.08.2010 07:39



Galatasaray, Fenerbahçeli Colin Kazım'ı renklerine katmak için harekete geçti. Kazım'ı Cimbom'a yaklaştıran gelişmeler, yeni transfer Pino'nun sakatlanıp sahalardan en az 2 ay uzak kalacağının anlaşılması üzerine yaşanmaya başlandı. Formül arayan sarı-kırmızılılar, Fenerbahçe'de Aykut Kocaman'ın gözden çıkardığı Kazım ismi üzerinde yoğunlaştı. Konuyu Rijkaard'a açan yöneticiler, Hollandalı teknik adamdan, "Beğendiğim bir oyuncu. Transfer edilirse Galatasaray'a çok faydalı olur" şeklinde olur aldılar.



Bunun üzerine harekete geçen yöneticiler, aracılar vasıtasıyla hemen Kazım'la temas kurdular. Galatasaray'da oynamaktan memnuniyet duyacağını bildiren 24 yaşındaki futbolcu, "Fenerbahçe'deki durumum belirsiz. Beni gönderebilirler de, kalabilirim de. Eğer gözden çıkartılırsam, şarlarda da anlaşırsak size gelirim" yanıtı verdi. Şimdi gözler Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın Kazım hakkında vereceği karara çevrildi. Fenerbahçe, Kazım'a "Kendine kulüp bul" deyip yolları ayırırsa, milli futbolcu Galatasaraylı olacak.



(Allah yazdıysa bozsun)
 
Cevap: Colin Kazım Richards



Pino sakatlandıya hemen yakıştırırlar. Öncelikle elinde Serdar Özkan ve sevilmemesine ragmen çizgide hızıyla iş yapabilecek Aydın var. Hadi bunu geçtim, Kazım'ı bedavaya mı verecek F.Bahçe, hem de bize. Laf olsun sayfa dolsun haberi, haber bile değil uydurma.
 
Cevap: Colin Kazım Richards



Şöyle dandirikten haberleri taşımayın Allah aşkına şuraya.



Böyle saçma habercilik anlayışı olmaz.
 
Cevap: # Colin Kazım Richards



iyi oyuncu bjk'ye ve bize nispet olsun diye alinan butun oyuncular ellerinde patliyor.. ilahi adalet stoch'ta da ortaya cikar umarim.. :)
 
Cevap: # Colin Kazım Richards



bas git len, allaha yakin galatasaraya uzak dursun, rezil futbolcu, disiplin desen 0, kalsin fenerde hayatin sonuna kadar guiza ile
 
Cevap: # Colin Kazım Richards



Şu konuyu açmanız bile gereksiz kaynağa bak tüylerim diken diken oluyor dünyada formayı giyecek son oyunculardan biri.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt