Conte: "O sözleri hiç unutmayacağım" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Conte: "O sözleri hiç unutmayacağım"


conte-o-sozleri-hic-unutmayacagim,ZnRm0rqzREmzKWcoeEOizg.jpg



Manchester United Menajeri Jose Mourinho ile gerginlik yaşayan Antonio Conte, kullandığı ifadelerden ötürü pişman olmadığını söyledi. Chelsea Menajeri, "Onun bana söylediklerini hiç unutmayacağım" dedi.


Chelsea Menajeri Antonio Conte, son dönemde Manchester United Menajeri Jose Mourinho ile girdiği söz düellosundan dolayı pişmanlık yaşamadığını dile getirdi.

Geçtiğimiz hafta Portekizli teknik adam hakkında 'Bunama sorunu yaşıyor' ifadesini kullanan ve bunun üzerine Mourınho'dan "Benim adım onunkisi gibi şikeyle anılmadı" yanıtını alan Conte, daha sonra meslektaşı için daha da ağır ifadeler kullanmıştı. İtalyan çalıştırıcı, Mourınho için "Düşük profilli, küçük ve sahte davranışlarda bulunan bir adam" yorumunu yapmıştı.

Conte, yaşanan tartışma nedeniyle Chelsea veya Manchester United kulüplerinin imajının sarsılacağı şeklindeki yorumlara katılmadığını dile getirdi. Polemiğin iki kulüp arasında değil, kendisi ile Mourinho arasında yaşandığına vurgu yapan Conte, "Kendisi çok ciddi ifadeler kullandı. Bunu hiç unutmayacağım. Burada bir problem varsa onunla benim aramdadır. Kulüpler arasında değil" dedi.

Chelsea ile Manchester United, 25 Şubat'ta Premier Lig'de karşı karşıya gelecek. Conte ile Mourinho'nun kulübede olacağı maça Old Trafford ev sahipliği yapacak.

(ntvspor)
 
Son düzenleme:
Forumumuzda juve gibi cirkef takimlari destekleyenlerin mevcudiyetine daha once de rastladim.

Baskoyduklari yolda kustan farklari yoktur gozumde.
 
Mou son 7 yıldır yaptığı en doğru hareketi yapmış, içinde gezdirmiş Conte'nin.

Ek olarak konuyu bulup paylaşan Demir Baş isimli moda teşekkürlerimi sunarım.
 
Üst Alt