Continental, Türkiye’yi Haritadan Sildi! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Continental, Türkiye’yi Haritadan Sildi!


Continental, yayınladığı bir reklam videosunda kabul edilemez bir şey yaptı. Türkiye’yi haritadan silip tüm bölgeyi deniz olarak gösteren firmaya tepkiler büyüyor.
Dünyaca ünlü Alman lastik firması Continental, son yayınladığı reklam filminde ülkemiz adına büyük bir saygısızlık yaptı. Reklam sırasında karşımıza çıkan Avrupa ve Asya kıtalarının gösterildiği haritada, ülkemizin özenli bir şekilde kaldırıldığını görüyoruz. Türkiye’nin sınırlarının büyük bir bölümünü kaldırıp, tüm bölgeyi deniz olarak gösteren Continental'ın hangi sebeple böyle bir şey yaptığı bilinmiyor.

baa89bccd53f5b44a8af30ef366a0ac3a56538ae.jpeg


Powertraing isimli teknolojinin tanıtım videosunda karşımıza çıkan bu harita, diğer tüm ülkelerin bulunduğu yerde ülkemizi haritadan silinmiş ve yerine bir deniz gelmiş görünümünde.

3aa77ca1fcf7bde6d7e1bdc8f77204b9bb4c3958.jpeg




Harita üzerinde Powertrain’in aktif olarak bulunduğu ülkeler gösteriliyor. Bu ülkelerin gösterildiği sırada ise skandal harita karşımıza çıkıyor. Continental bunu bilerek mi yaptı, yoksa yanlışlıkla mı oldu biinmiyor, ancak çok da “bilinmeden” yapılacak bir şey olduğunu düşünmüyorum. Sonuçta Continental Türkiye’de de hizmet veren dünyaca ünlü bir firma. Bu denli büyük bir firmanın, koskoca bir ülkeyi kaldırıp yerine deniz yaptığı zaman bazı açıklamalarda bulunması gerekiyor.

3749d90c2ebc95e5c7589a7822f2a827bf186160.jpeg


İlerleyen saatlerde Continental’dan bir açıklama gelmesini bekliyoruz. Sizce bu olayın ardından ne çıkabilir? Continental’ın bu reklamından sonra boykot edilmesi gerekiyor mu? Yorumlarınızı bekliyorum.
 
Bu grafiği hazırlayan muhtemelen türklere kin besleyen alaman döt verenin tekidir.
Continentalın bunun farkında olması imkansız, firmanın yarısı zaten türklerle dolu 2 sene çalıştım.


Gesendet von iPhone mit Tapatalk
 
bak hele , firmanın haberinin olmasının imkanı yokmuş. sanki erdal bakkalın reklamını yapıyor adamlar, koskoca firmanın nasıl haberi olmasın haritanın silindiğinin. cidden buna inanıyor musunuz
 
Ayrıca önceden ülkemizin işgal edilmiş gösterirlerdi. Şimdi doğrudan siliyorlar. Eee tabi hökümetimiz sayesinde hadlerini bildiler işgal edemeyeceklerini anladılar.
 
Bilerek yapılmasına ihtimal vermiyorum , yani continental çok fazla satılan birlastik burda baya cirosu var , neden böyle birşey yapsınlar.

Belki teknik bir hata yada reklamı hazırlayan ekipte birinin puştluğu ama nasıl gözden kaçar anlamak güç.
 
Continental için haritamızı daha uygun bir yere koydum..

Bu şekilde ürün alışverişinde büyük kolaylık sağlayacağız.. Mallarımız finlandiya üstünden norveç vasıtasıyla, Almanyaya ulaşacaktır. :hat:



1134.jpg
 
belkide bulunduğumuz cadı kazanından hallice olan coğrafyaya güzel ülkemizi ve değerli topraklarımızı yakıstıramamıstır adamlar.
 
güzel lastik yapiyor ama adamlar
yüksek hizlarda bile yol tutusu cok iyi
bu sene yaz lastigi alirsam yine conti alirim

Samsung Galaxy S8+ / Tapatalk (^_^)
 
Üst Alt