Corchia: "Galatasaray tarihi ve taraftarıyla çok büyük bir kulüp" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Corchia: "Galatasaray tarihi ve taraftarıyla çok büyük bir kulüp"


0425022625.jpg

Galatasaray'ın uzun süre ilgilendiği Lille'in sağ beki Sebastien Corchia ile ilgili oyuncunun menajerinden flaş bir açıklama geldi.


Galatasaray, sağ bek için Sevilla'dan Mariano ile anlaşma sağlarken, uzun süre gündemde olan bir başka futbolcu Sebastien Corchia cephesinden flaş bir açıklama geldi.

Sevilla'nın, Mariano'nun yerine kadrosuna katmaya hazırlandığı Corchia'nın menajeri Mikkel Beck, ''Corchia'nın iyi bir proje takımına gitmesi için çalışıyoruz'' dedi.

Galatasaray'ın oyuncusuyla yakından ilgilendiğini belirten Beck, ''Galatasaray tarihi ve taraftarıyla çok büyük bir kulüp. Ancak Corchia ile ilgilenen başka büyük takımlar da var. Yakın zamanda Avrupa'nın en büyük takımlarından biriyle anlaşabiliriz. Corchia'ya bu kadar ilgi gösterilmesi gerçekten bizi mutlu ediyor'' diye konuştu.

Lille ile sözleşmesi gelecek sezon sona eren 26 yaşındaki sağ bekin, 5 milyon Euro karşılığında Sevilla'ya transfer olması bekleniyor.

Baba Spor
 
Üst Alt