Corentin Tolisso, Bayern Münih'e Transfer Oldu! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Corentin Tolisso, Bayern Münih'e Transfer Oldu!


tolisso-1.jpg

Sebastian Rudy, Niklas Sule ve Serge Gnabry'den sonra Corentin Tolisso da Bayern Münih'e transfer oldu. Alman devi, Tolisso için Lyon'a 40 milyon Euro ödeyecek. Bu bedel, bonuslarla 50 milyona çıkabilir.

Bayern Münih, transferde hız kesmiyor... Hoffenheim'dan Sebastian Rudy ve Niklas Süle ile Werder Bremen'den Serge Gnabry'nin transferlerini bitiren Alman devi, Corentin Tolisso için Chelsea ile girdiği yarışı da kazandı. Bayern, orta sahanın merkezinde görev yapan futbolcu için Lyon'a 40 milyon Euro ödeyecek. Bu bedel, bonuslarla 50 milyon Euro'ya kadar çıkabilecek. Bayern bugüne kadar en yüksek bonservis bedelini 40 milyon Euro ile Javi Martinez için Athletic Bilbao'ya
ödemişti.

23'üncü yaşgününü iki ay sonra kutlayacak olan Tolisso'nun kariyerini noktalayan 35'lik Xabi Alonso'nun yerine transferiyle Bayern takımın yaş ortalamasını da önemli oranda aşağı çekmiş oldu. Togo asıllı Fransız futbolcu, orta alanda hem defansif hem de ofansif görevler üstlenebiliyor. Bayern Münih, Lyon'un Fransız yıldızı Corentin Tolisso ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

NTV Spor
 
Neuer
Kimmich Boateng/Süle Hummels Alaba
Tolisso Vidal
James
Robben Lewa Sanchez

adamlarin hayalleri bu taraftarlarina göre
 
Üst Alt