Çorlu Ahievran Lisesi'nde Skandal Görüntüler! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Çorlu Ahievran Lisesi'nde Skandal Görüntüler!


Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde bir lisede öğrencilerin öğretmenleri ile alay ettiği görüntülerin sosyal medyada yayılmasıyla doyulan skandalla ilgili soruşturma başlatıldı. Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, "Pazartesi müfettişler okulda inceleme yapacak" dedi.

211994.jpg


Çorlu’da Ahievran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ndeki görüntülerde, sınıfta ders anlatmaya çalışan bir öğretmen, öğrencileri tarafından alaya alınıyor. Öğretmen ders anlattığı esnada ayağa kalkan, öğretmenin kıyafeti ile alay eden, öğretmenin kulağına el hareketi yapan, tüm bunlarla da yetinmeyerek öğretmenini kucaklayan öğrenci, arkadaşları tarafından kahkahalarla izleniyor. Yaşananları kaydeden öğrencilerin görüntüleri sosyal medyada paylaşmasının ardından skandal duyuldu.

KAYMAKAM: SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, öğrencinin öğretmeninin kıyafetiyle alay ettiği, kulağına doğru hareket yaptığı ve belinden tutarak havaya kaldırdığı anların kaydedildiği görüntüleri izlediğini belirterek, olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığını söyledi.

'ÜC ÖĞRENCİNİN ADI GEÇİYOR'
Söz konusu görüntülerin önceki gün çekildiği bilgisini aldıklarını ifade eden Kılıç, "Biz de görüntüleri öğrenciler sosyal medyada paylaşınca gördük. Olayın içinde üç öğrencinin adı geçiyor. Pazartesi bahse konu öğretmen ve öğrencilerle ilgili müfettişler okulda inceleme yapacak" dedi.

'ÖĞRETMEN OKUL İDARESİNE BİLDİRMELİYDİ'
Kılıç, konuyla ilgili idari soruşturmanın en kısa sürede tamamlanacağını ifade ederek, "Öğretmen bu olaylar yaşandıktan sonra hemen sınıftan çıkarak durumu okul idaresine bildirmeliydi. Ancak bunu yapmamış. O yüzden öğretmenle ilgili de soruşturma başlattık" diye konuştu.

[video=youtube;aIvgqT03K2k]https://www.youtube.com/watch?v=aIvgqT03K2k&t=8s[/video]

Yeniçağ
 
Demek ki adamda ogretmen kumasi yok.

Bizim ogretmenler hortumla islatirlardi bizi Eyup Lisesi'nde.

Agzindan cikar deyip sakizi cikarmayan ogrenciye Ramazan hoca bi tokat cakardi. sakizi cikarmiycam diyen cocugun agzindan ucardi
 
Aile terbiyesi almayanlar insan olamaz. Sizin yetistirdiginiz cocuklara tüküreyim. Resmen comar sürüsünden baska birsey degil bunlar. Haydutlar.

Bir ögretmen ile bu sekilde dalga gecilmesi hic bir sekilde kabul edilemez. Eger ögretmen siniftan cikip müdüre sikayet etmeye gitseydi ertesi gün bu veliler gelip ögretmeni pataklamaya calisirdi belki de bu sebepten ötürü yapmadi bunu. Az görmüyoruz ana haber bültenlerinde doktorlara saldiran öküzleri. Ortada bir korku var ki gerekeni yapmamis.

Gazi Pasa zamaninda bosuna dememis ;

Milli Eğitim’in gayesi yalnız hükümete memur yetiştirmek değil, daha çok memlekete ahlâklı, karakterli, cumhuriyetçi, inkılâpçı, olumlu, atılgan, başladığı işleri başarabilecek kabiliyette, dürüst, düşünceli, iradeli, hayatta rastlayacağı engelleri aşmaya kudretli, karakter sahibi genç yetiştirmektir. Bunun için de öğretim programları ve sistemleri ona göre düzenlenmelidir.

Geleceğin güvencesi sağlam temellere dayalı bir eğitime, eğitim ise öğretmene dayalıdır.Öğretmenler her fırsattan yararlanarak halka koşmalı, halk ile beraber olmalı ve halk, öğretmenin çocuğa yalnız alfabe okutan bir varlıktan ibaret olmayacağını anlamalıdır.
 
Bu durum sadece öğretmenler için geçerli değil, birçok sessiz ve sakin öğrenci de durumdan müzdarip oluyor. Okullarda öğrencilere saç, sakal, kıyafet gibi malca ve gayet gereksiz denetimler yapacaklarına okullarda gerçek anlamda disiplini ve denetimi arttırmalılar. Ne zaman bir olay olsa çocuk bunlar deyip geçiştiriyorlar ve olayların üzerine düşmüyorlar. Düşmemeleri de bu sonuçları doğuruyor. Ne zaman biri bullying yapsa anasına, babasına, sahte pişmanlığına bakmadan sepetleyeceksin direk, bu kadar basit.
 
Son düzenleme:
Ekinci Oto Kiralama, Ekinci İnşaat Otomotiv Ltd. Şirketi’nin bir faaliyet kolu olarak 1999'dan beri hizmet vermektedir. Ekinci İnşaat, halen Cihangir/İstanbul merkezli, Yalova ve Çorlu Şubesi ile inşaat ve müteahhitlik hizmetlerine devam etmektedir.

Çorlu bölgesinde kurumsal araç kiralama hizmetleri verebilmek adına firmamız bir araç kiralama ofisini de Çorlu’da açmıştır.

Hizmetlerimizde önceliğimiz güven ve dostluktur. 2013 ve 2014 model araçlarımız ile hizmet vermekteyiz. Müşterilerimizin güvenliği önceliğimiz olduğundan araçlarımızın bakımları yetkili servislerde yapılmakta, kar lastiği, yaz lastiği değişimlerin Türkiye’nin herhangi bir lokasyonunda gerçekleştirilmektedir.

Başlıca Hizmetlerimiz:

Günlük Haftalık Aylık Araç Kiralama
Sezonluk Araç Kiralama Sözleşmeleri
Şoförlü Araç Kiralama Hizmeti
Hava alanı Transfer Hizmetleri
Filo Kiralama Hizmetleridir
 
Bu işin yeni nesil eski nesili yok. Terbiyesi olmayan böyle davranır hayatı boyunca. Aileden ne görürse onu yansıtır. Öğretmen okulda mı hayvanat bahçesinde mi belli değil

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bilmiyorum son zamanlarda hiç liseli ve orta okulluları gördün mü derslerine şahit oldun mu ama biz çocukken böyle değildik. Terbiyesizlik yapmaktan korkardık. Ama şimdikiler öyle değil. En azından çoğu terbiyesiz.
 
Bilmiyorum son zamanlarda hiç liseli ve orta okulluları gördün mü derslerine şahit oldun mu ama biz çocukken böyle değildik. Terbiyesizlik yapmaktan korkardık. Ama şimdikiler öyle değil. En azından çoğu terbiyesiz.
Evet gördüm bizzat yeğenlerim kardeşlerim okuyor fakat bu aileden gelen eksik terbiye ve biraz da öğretmen otoritesizliği bu insandan bozma gençlerin önünü açıyor ortaya böyle görüntüler çıkıyor. Kim bilir bilmediğimiz neler oluyor

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
 
Hey Allahım ya, adamın konuya attığı mesaja bak. Bir insan gecenin üçünde, öğretmenlik gibi kutsal bir meslek ile iğrenç bir şekilde dalga geçildiğini gözler önüne seren bir konuda neden dalga geçer?
 
meslek lisesinde çok şey gördüm hatta kavgayı ayırırken yanlışlıkla dayak yiyen öğretmen bile gördüm ama bunun gibi saygısızca,salakça bişeyi ilk defa görüyorum orda iki üç arkadaşına şekil olsun diye ne salaklıklar yapıyolar bide bu adam nasıl böyle sakin kalıyo anlamış değilim ben burdan izlerken deli oldum , ayrıca kim bilir bu olay ne kadardır devam ediyo belki de daha önce kayıt edilmemiş veya paylaşılmamış olaylar da olablr
 
Demek ki adamda ogretmen kumasi yok.

Bizim ogretmenler hortumla islatirlardi bizi Eyup Lisesi'nde.

Agzindan cikar deyip sakizi cikarmayan ogrenciye Ramazan hoca bi tokat cakardi. sakizi cikarmiycam diyen cocugun agzindan ucardi

Sakız muhabbeti bizim beden dersinde olmuştu

Eleman çıkarmayınca hoca sakızı çocuğun eline yapıştırıp kafasının tepesine koymuştu çocuk sonra kafayı kazıttı
 
Kirmizilinin babasi kendi çapında önemli biri herhal. Öğretmen müsvettesi diğerlerine atarlanmaya çalışırken ona ses çıkaramıyor. Kırmızılı da durumun farkında olduğundan şovunu yapıyor. Durum budur. Saygılar.
 
Son 20 senede yozlaşan eğitim-öğretim müfredatı ve disiplinsizlikten sonra yetişenlerin çocukları da aynı tornadan çıkmış gibiler. O öğretmende o tornadan çıkmış... Kültürel yozlaşma hızla devam ediyor. Af buyurun ama son 5-10 yılda yetişenlerden oluşan gerizekalı bir nesil var. İlk defa geçen sene bilimsel bir sistem için adım attılar. Yani kısaca yavaş yavaş 30-40 sene önceki müfredata geri dönüyorlar. Yakında disiplin mevzuatı da değişirse gelecek için umutlanabiliriz. Çünkü öğrenciler inanılmaz serbestler. Disiplin olmadan hiç birşey olmaz. Mesela yakın zamanda askere gidenlerin çoğu disiplini burada öğreniyor. Disiplin korkulacak bişey değildir topluma uyum için geleceği güdülemenin en mükemmel yoludur.
 
Üst Alt