Cristiano Ronaldo Gönülleri Fethetti! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Cristiano Ronaldo Gönülleri Fethetti!


ronaldo_quaresma_sev_080616.jpg



Dünyanın en önemli oyuncuları arasında yerini alan Ronaldo, EURO 2016'dan kazandığı primi kanserli çocukların tedavisi için bağışladı.

EURO 2016 Finalinde Fransız oyuncu Pavet’in müdahelesi nedeniyle sakatlanarak dışarı çıkmak zorunda kalan Cristiano Ronaldo, buna rağmen Eder’in uzatmalarda attığı golle takımı Avrupa’nın en büyüğü olmuştu.

KANSERLİ ÇOCUKLARA BAĞIŞLADI

Portekizli yıldız oyuncu Cristiano Ronaldo’dan iken örnek bir davranış daha geldi. Ronaldo, EURO 2016 kapsamında kazandığı 275.000 Euro primi kanserli çocukların tedavisine bağışladı.

- Hürriyet
 
Bunu duyan messi evsizler için 3 yatılı bina, yetim ve öksüzler için 2 okul, durumu olmayan yaşlı vatandaşlar için 1 huzur evi inşa ettirdiğini İspanya hükümetine vergisinden düşülmesi için bilgilendirdi
 
Karakteri, insanlığı, karizması ve farklı tarzı ile Ronaldo her zaman 1 numara olmuştur benim için. Ama futbolda Messi diye bir gerçek var onu da kabul etmek gerekir. O bambaşka bir seviye... İkisini de sevin, futbolun tadını çıkarın derim. Boş tartışmalar bunlar. ;)
 
messi acilen birşeyler yapmazsa ronaldo tarafından geçildi diyebilirim sen 2 senedir copa amerika alamıyorsun adamın takımı avrupa şampiyonu oldu favori olmamasına rağmen..
 
Üst Alt