Cristiano Ronaldo: Tarihin En İyisiyim! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Cristiano Ronaldo: Tarihin En İyisiyim!


[FONT=&quot]altın top ödülü'nü (ballon d'or) beşinci kez kazanarak barcelona'nın arjantinli yıldızı lionel messi'yi yakalayan 32 yaşındaki ronaldo, "benden daha komple bir futbolcu yok. her durumda, tarihin en iyi futbolcusu benim." dedi.[/FONT]

[FONT=&quot]france football dergisine konuşan portekizli oyuncu, kendinden övgüyle bahsederek, "benden daha iyisini görmedim. yapamadığım şeyleri başka oyuncular da yapamıyor. ama onların beceremediklerini sadece ben yapabiliyorum." dedi.




[/FONT]
5a2a7d8f2269a21658febdaa.jpg
 
Tarihin en iyi golcüsüdür muhtemelen. Komple bi golcü. Komple bi oyuncu değil. Messi net olarak daha komple bi oyuncu.
 
Ne olursa olsun bir insanın böyle konuşması hoş değil bence. Biraz mütevazilik lazım


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Bu '' en iyi '' muhabbeti tırt bir muhabbet bana göre. Kim için söylendiğinin bir önemi yok, Messi ya da Ronaldo farketmez. Neye göre, hangi alana göre, hangi bakış açısına göre vs vs değişir çünkü bu. Messi en iyidir önermesi için de geçerli.

Messi ve Ronaldo'yu canlı canlı izledik işte daha ne olsun, gerisi manasız tartışma.
 
böyle konuşmaları destekliyorum. Bana göre hem özgüveni,hem de dürüstlüğü,samimiyeti anlatıyor. En azından numaradan mütevazilik yapmıyor.

Söylediği yanlış tabi ki o ayrı. Üstün fizik,doğru pozisyon alma ve inanılmaz finishing becerisiyle buralara kadar geldi. İlk çıktığında çelimsiz,top ayağındayken şov yapmaya çalışan,taç çizgisine yakın oynayan biriydi. Ancak artık daha az topla oynayıp çok daha katkı sağlıyor.
 
dedikleri belki doğrudur ancak ben Ronaldoyu izlerken keyf almıyorum. Messi harici çoğu oyuncuyu izlerken keyf almıyorum artık. Eski stil yıldızlar daha cazipti son temsilci buffondur bu kategoriden. Artık oyuncuların çoğu makinalaştı ronaldoda bu makina topçuların başını çekiyor.
 
Son düzenleme:
Üst Alt