Cristiano Ronaldo Tedbir Amaçlı Karantinada | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Cristiano Ronaldo Tedbir Amaçlı Karantinada


Sky Italia'nın haberine göre Cristiano Ronaldo, Portekiz'in Madeira bölgesinde koronavirüs şüphesiyle karantina altına alındı.

Juventus'ta Daniele Rugani'nin koronavirüs testi pozitif çıkınca tüm takıma karantina kararı verilmişti.

Rahatsızlık geçiren annesini ziyaret için Madeira'ya giden Ronaldo'nun da koronavirüs şüphesi ile tedbir amaçlı olarak karantinaya alındığı belirtildi.
 
images
 
takım arkadasında pozitif çıkınca kendisine bulasma ihtimaline karşı başkanla konusup orada kendi evinde kalmasına karar vermişler. corona falan yok yani.
 
Yav bunlar dağ gibi herifler, bunlara bir şey olmaz da şu an dünyanın bitik İran'la birlikte bu virüsten en çok etkilenen ülkesinde futbol oynayan bir adamın hiçbir test zahmet girmeden ülkesine dönme çabası mı, yoksa böyle bir ülkeden gelen adamı uçakta bile kontrol etmeyip ülkeye alan Portekizliler mi daha pervasız bilemedim. Bir de bu havaalanına indiği anda kalemini uzatıp imza alan, evine arabayla bırakıp kapılarını tutan, eve gidince sırtına boynuna atlayıp hasret gideren yakınları vardır. Ben şu halimle evde yaşlı annem var diye göt atıyorum, karantina altındaki ülkelerden dönen heriflerin rahatlığına bak. Bu salaklık koskoca Avrupa ülkelerini hasta etti.
 
OKB hastalığı Korono virüsünde savaşta silahımız olabilir. Bizim toplumda oldukça yaygın olduğu düşünülürse anksiyete ile birlikte OKB'nin, Avrupa'da ki gibi olmaz diye umuyorum, iyi niyetle.
 
Üst Alt