Cruyff Haklı Çıktı! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Cruyff Haklı Çıktı!


F.Bahçe’nin yeni transferi Dirk Kuyt, Danimarka maçında oyuna 85’te dahil oldu




749566_detay.jpg




Tecrübeli yıldız, geçtiğimiz günlerde kendisi hakkında “Ben olsam sağ bek oynatırım” yorumunu yapan Hollandalı futbol efsanesi Johan Cruyff’un dediği gibi savunmanın sağında görev yaptı. Takımının yenilgisini engelleyemeyen Kuyt, uzatmalarla birlikte 8 dakikada 1370 metre koşmayı başardı.

NOTLAR

Hollanda, ilk ve tek Avrupa Şampiyonluğu’nu kazandığı 1988 yılında, turnuvanın ilk maçında Sovyetler Birliği’ne 1-0 yenilmişti. Danimarka, Hollanda’yı tam 45 yıl sonra devirmeyi başardı. Bu süreçte oynanan 8 maçta Hollanda 3 kez kazanırken, 5 maç ise berabere bitmişti. Hollanda teknik direktörü Bert Van Marwijk, takımının başında 50. maçına çıktı. Ancak 60 yaşındaki hoca, ‘yarı dalya’ dediği bu maçtan boynu bükük ayrıldı.



kaynak
 
Cevap: Cruyff Haklı Çıktı!



Kuyt iyi topçudur. sağ tarafta ortasaha forvet oynar. Sağ bek zor oynar ama karakterinden dolayı orda da maksimum verimi vermeye çalışır.
 
Cevap: Cruyff Haklı Çıktı!



Yillardir 433 oynayan Hollanda, neden 442 oynamiyoruz diyor. Dün hemen hemen her kanal'da RVP ve Huntelaar ile neden 442 oynamiyoruz, 433 oynuyoruz hala dendi.



RVP ve Huntelaar gibi iki gol krali'ni takiminda bulunduruyorsan oynatacaksin ikisini.
 
Üst Alt