Çukur | Show TV - Sayfa 9 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Çukur | Show TV


İlk sezonu 2-3 bölüm ve finali dışında izlemedim ama 2.sezon iyi başladı.
Cumali rolüne Memilli cuk oturmuş.
Hı-hılayan kel herif ile yardımcısı da iyi gözüküyor.
 
Yanılmıyorsam askere gitmeden 2 gün önce ilk bölümü yayınlanmıştı. Sonrasını askerde ve sonrasında izledim.

2. sezonu çok iyi başladı. Cumali tam bir reis. Yamaç yine malkoçoğlu kıvamına gelince arka plandan "bu hayatın heycanı meycanı yok" çalarken yine 15-20 kişiyi tek başına dövecektir.

Şaka bir yana, Cumali gibi karakterler daha izlenesi kılıyor diziyi. Çukur evimiz, İdris babamız ulaaaan!!!!
 
Dizinin ilk sezonu, 15 bölümü çok iyiydi. Diziye sonradan, Puhu Tv'yle başladım. Bir günde 3 bölüm bitirdiğim günleri biliyordum. Öner Erkan, Erkan Kolçak, Ercan Kesal ve Aras Bulut çok iyi oyunculuk sergiliyorlar. Özellikle Öner Erkan, dizinin gizli kahramanlardan bir tanesi. Ama dizi sonradan bozmaya başladı. İkinci sezonda fena gitmiyorlar ama ilk sezonun, 15 bölümün altındalar yine. Dizi sürelerinin çok olması, fazla gereksiz karakterin bulunması, senaryodaki tutarsızlıklar vs. Yerli dizi sürelerinin bu kadar uzun olması, bu sektörün önündeki en büyük handikaplardan bir tanesi.
 
Dün arkadaşlar hatrına yarım saat izledim. Bilindik yerli mafya gerilimleri dışında bir şey görmedim. Tiplerin hemen her birine psikopat ruh vermek için tripli ergenlik serpmişler. Gerçekliğe yakın olmak gibi bir derdi var dizinin anladığım kadarıyla ama bu haliyle sahtenin gerçeklik hayali gibi duruyor. Ha ayrıca ne kadar yamyam tip varsa diziye doldurmuşlar. Eli ayağı düzgün adam kadraja girince güneş açıyor tv'de.
 
Üst Alt