Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Başakşehir şampiyon olursa devrimdir" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Başakşehir şampiyon olursa devrimdir"


"Fenerbahçe'nin durumunu nasıl değerlendiriyorsunuz" sorusuna Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "Çok ama çok zor bir soru sordun." (Gülerek)

Erdoğan: "Ama ben rahatım biliyor musun? Niye rahatım? Başakşehir'i ben kurdum. Bir taraftan da Rize kurtardı işi, o da yükseliyor. Neyse ki Fenerbahçe de son dönemde bir şeyler yapmaya yelteniyor. Allah küme düşmeyi yaşatmasın.”

Erdoğan: "Başakşehir maliyeti düşük bir takım. Ama öbür tarafta bakıyorsunuz, milyonlarca dolara takım kuruluyor, netice yok. Şu an maliyet yüzdesi çok düşük olmasına rağmen Başakşehir şampiyon oluyor."

Erdoğan: "Başakşehir şampiyonluk yakalarsa, bu da tabii bir devrimdir. Yani illa on binlerin veya milyonların izlediği takımlar değil, demek ki binlerin izlediği takımlar da şampiyon olabiliyormuş. İyi bir yönetim kadrosu var, Abdullah Hoca'yla."


TV Sunucusu: "Dört büyüklerin pabucu dama atılacak o zaman."

Erdoğan: "Karıştırma." (Gülerek)
 
hala inatla korunmuyorlar diyenler biraz olsun utanır sanırım. Videosunu da izledim; Soruyu soran kız, Fenerbahçe'nin durumunu soruyor ama kendisi bir anda "ben rahatım, Başakşehir'i ben kurdum" diyor.

Ligin son haftaları ve seçim bu kadar yaklaşmışken bunu bu kadar rahat söylemesi çok garip.
 
Üst Alt