Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Başakşehir şampiyon olursa devrimdir" - Sayfa 7 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Başakşehir şampiyon olursa devrimdir"


Zaten bu sene başakşehir şampiyon olsun diye kıçlarını patlattılar. Biz boşuna zorluyoruz.
Puan puana getirelim yinede son haftalar bizi indirirler.

Geçtiğimiz senelerde böyle değildi. Bu sene bariz hükümet istiyor bu işi. Fenerbahçe'de küme düşme eşiğinde olduğu için biz el atalım bu lige dediler. Bu kadar şerefsizliğin döndüğü başka bir ülke göremezsin.
 
Herşeyi o örgüte bağlamak ne kolay demi aslında ülkede.

Feneri nasıl hangi mantıkla ele geçirecektir bu şike operasyonu yahu?

Ne işi olur fetonun bu kulüp ile?

Varsa hesaplama operasyonu rte - aziz - Rusya silah ihalesine bir göz dikelim herşeyden önce.

rte veya yandaşları bir kere çıkıp savunmadı azizi ki feneri savunması işler ciddiye girince bir el atayım dedi işte.

Bu ülkede darbe oldu ki fetonun yaktığı dahil bir daha çok delil mevcut yada başkaların bu örgütü temizleme amaçlı yürürlüğe soktuğumu?

Rte feto ürünü olduğunu unutmamak gerekir ki güç sarhoşu olmuş kişilerden herşey beklenir.
Senin Türkçe yine kaymış Hacı ;D
 
==Aynştayn mode on==

Arkadaşlar Demirören, Erdoğan'ın en büyük dostlarından biri değil mi? İddaa'yı Demirören almadı mı? Erdoğan şu an gücüyle Başakşehir'i şampiyon yapacağını ima edip herkesi iddaa'da Başakşehir'e para yatırmaya teşvik ediyor olmasın? Bence olabilir. Neden olmasın!

== Aynştayn mode off==
 
Boşuna demiyoruz Hükümetspor diye.​
Ve "devrim" sözünün böyle adi bir oluşumla ve desteklendikleri bir yarış içerisinde kullanılması da üzücü.
 
Saray’ın maliyeti de düşüktür buna göre.
Bunlardan nefret edenler bizim için ama bir şanstır. Yoksa neredeyse bütün kulüpler ve futbolcular bunların şampiyon olmasını isterdi.
 
Bu ülkede şike, rüşvet ve yolsuzluk olduğundan zerre şüphem yok. Ortaya dökülen kanıt ve iddiaların bir çoğu da doğru. Lakin o malum örgüt şikeyi ve rüşveti yani kirli çamaşırları hak, hukuk, adalet yerini bulsun diye değil, kendi hesapları için ortaya döktü. Kendilerince bir hesapları vardı lakin bu Fb'yi ele geçirmek midir yoksa başka bir şey midir o kadarını bilemem. Hesaplarının hiçbiri de tutmadı gibi görünüyor. Ha fetönün siyasi ayağına dokunamıyorlar nedense! Belki de tutmuştur bilemiyorum.

Diğer tartışma konusuna da cevap verecek olursam; Stadyum açılışından beri siyasi irade tarafından önümüze koyulan engeller malum. O ıslıklanma hiçbir zaman unutulmayacak ve bunun kini devam edecek. Hala daha devam ediyor zaten. Hele hele şu son yaşananları da göz önüne aldığımızda benim gözümde muhalif bir şikebahçeli bile malum partili bir sözde Galatasaraylı'dan çok daha omurgalıdır. (Ümmet sevdalısı Sarper kardeşim hariç)

İltifatların beni mutlu ediyor ama diğer Cumhur İttifakı'na gönül veren kardeşlerimize de aynı yaklaşımı göstermeni dilerim.

Uğur Dündar'ı sever misin bu arada?
 
Üst Alt