Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Başakşehir şampiyon olursa devrimdir" - Sayfa 8 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Başakşehir şampiyon olursa devrimdir"


The National

Eleştirmenler, Başakşehir'in kısa zaman dilimindeki ani sıçramasının devlet destekçileri tarafından finanse edildiğini söylüyor. Bu hızlı yükseliş, hükümetin desteğine ve hakemlerin yardımına dayanıyor. Diğer yönden İstanbul kulüplerine karşı verilen bir gözdağı!

''Cengiz Ünder’in 2017’de Roma’ya 13.4 milyon Euro’ya satılması, genç oyuncuların yanı sıra, kulübün bir avuç dolusu yıldız alanı çizmesine olanak tanıyan anlaşmaların kaynağı olarak gösteriliyor ki bu çok gülünç. Başakşehir 55M euro maaş ödüyor. Peki neyle, nasıl?''

Türkiye'nin önde gelen kulüplerinin çoğu, büyük borçlarla başa çıkmak için mücadele ederken, Başakşehir, Brezilyalı Robinho, eski Chelsea ileri Demba Ba ve eski Arsenal ile Manchester City ikilisi Emmanuel Adebayor ve Gael Clichy gibi pahalı yabancılarla sözleşme imzalayabiliyor!

43521
 
CHP trollluk yapmayi istiyorsa politika futbola karisti diye Basaksehiri UEFAya sikayet etsinler ve men cezasi yedirsinler.
 
şampiyonlugu sonuna kadar hakketmistir.

trabzonlular oturup nerde hata yaptik diye dusunmeleri gerekiyor. neden basak kadar buyuk takim olamadik. neden trabzon belediyesi, ibb kadar takimina destek olmadi?

neden 10 bin taraftari bile olmayan basaka karsi milyonlarca taraftari olan trabzonun gucu yetmedi.

dusunmedin mi iki senedir gs ye bela edilen basagi,
bir gun benimde basima bela ederler diye?


iyi ki dusunmemissin.(n)
 
Üst Alt