Cumhurbaşkanı'ndan A Milli Takım ve Beşiktaş Göndermesi! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Cumhurbaşkanı'ndan A Milli Takım ve Beşiktaş Göndermesi!



Türkiye Ampute Milli Futbol Takımı’nın İngiltere’yi 2-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından güzel futbol, dolu tribünler ve muhteşem zafer kadar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yorumu da gündeme damga vurdu.

Takım kaptanı Gazi Osman Çakmak’ın maçın ardından yaptığı açıklamalar üzerine Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak aracılığıyla Çakmak ile görüşen Erdoğan, telefon konuşmasının sonunda Aşkın Bak’a söylediği sözle Beşiktaş taraftarlarını kızdırdı ve gündeme damga vurdu.

Osman Aşkın Bak’ın, “Beşiktaş Kulübü’ne de teşekkür ediyoruz. Vodafone Park’ta bizi ağırladılar” ifadesine cevap olarak “Beşiktaş’a niye teşekkür edeceğiz? Beşiktaş Kulübü’nün mü saha yahu? Stadı bizim verdiğimiz paralarla yaptılar” ifadesini kullandı. Bu cevabın ardından hoparlörü kapatan Aşkın Bak, kısa bir süre sonra konuşmayı sona erdirdi.

Erdoğan ayrıca Kaptan Çakmak’a, “A Milli Takım’dakilerde ruh yok. Seni oraya alalım” ifadesiyle A Milli Takım’a göndermede bulundu.

DHA
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Haha edepsiz bir konusma olmus. Cumhurbaskanisin sen ya...
Ne olursa olsun gizlilik denen bisey var - bunuda bilmiyorsan eger o makamda nesin var allah askina..
 
Be adam madem bunun farkındasın ne diye yabancı sınırını kurcalayıp insanlara bu rezilleri ligde de izletme derdindesin.
 
Şu stad işini sürekli bu şekilde dillendirmek de bir Cumhurbaşkanı'na yakışmıyor. Hele de Türk devlet geleneğinde devletlü olmak böyle olmaz.
Biz de yaşadık açılıştan sonra malum.
 
18443774_1907943606113036_7519565184910753792_n.jpg
 
Üst Alt