Cüneyt Çakır Yarı Final Rövanş Maçını Yönetecek! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Cüneyt Çakır Yarı Final Rövanş Maçını Yönetecek!


1589569_h.jpg

FIFA kokartlı hakemlerimizden Cüneyt Çakır Almanya'nın Bayern Münih ile İspanya'nın Atletico Madrid takımları arasında 3 Mayıs 2016 Salı günü oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş karşılaşmasını yönetecek.

Almanya'nın Münih kentindeki Allianz Arena'da TSİ 21.45'te başlayacak karşılaşmada Çakır'ın yardımcılıklarını Cem Satman ve Tarık Ongun yapacak. Serkan Ok'un 4. Hakem olacağı müsabakada, Hüseyin Göçek ve Barış Şimşek ise ilave yardımcı hakemlik görevlerini üstlenecek.

UEFA EURO 2016'da da görev almaya hazırlanan Cüneyt Çakır ve ekibi, son olarak Manchester City ile Real Madrid arasında oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçını yönetmişti. Bilindiği üzere Cüneyt Çakır, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2011-2012 sezonunda yarı final, geçtiğimiz sezon ise final yönetme başarısı göstermişti.

İnternetspor
 
Almanya'nın Münih kentindeki Allianz Arena'da TSİ 21.45'te başlayacak karşılaşmada Çakır'ın yardımcılıklarını Cem Satman ve Tarık Ongun yapacak. Serkan Ok'un 4. Hakem olacağı müsabakada, Hüseyin Göçek ve Barış Şimşek ise ilave yardımcı hakemlik görevlerini üstlenecek.


basarilar hocam
 
Yetmez, artik her sehirden ucak var kisa zaman araliklari ile , maclar da ayni gun olmadigina gore real madrid - man. city macina da yetistirilmeli. 1 gunde dinlenir hangi mac onceyse
 
CL finalini vermezler bu sene, Avrupa Ligi finalini yönetir herhalde.

Tam Cüneytlik mac Bayern-Atletico maci, bol bol ev takima oynar artik.
 
Avrupa'da Türkiye'de yönettiğinden kat kat daha iyi yönetiyor. Umarız en kısa sürede Türkiye'de de eyyamı bırakıp gerçek performansını göstermeye başlar.
 
Gecen sene final, bu sene 2 yari final. Gercekten buyuk basari ne olursa olsun. Bu sene Avrupa Kupalarinda final alacagini sanmiyorum gecen seneden sonra, bence bu maclarla kendisini dogrudan Avrupa Sampiyonasi finaline hazirliyorlar. Su an Avrupa da belki de en formda hakem ve dogruya dogru yonettigi maclarda genellikle zevkli-seyir zevki yuksek-geciyor.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
 
Türkiye'de hakemler üstünde psikolojik baskı olduğuna kesinlikle katılıyorum ama Cüneyt Çakır'ın Türkiye'dekiyle Avrupa'daki performansı arasındaki fark sadece baskıyla açıklanamaz bence..

Aksine en büyük sebebi o baskı.Taraftarların takım ayırt etmeksizin %100 penaltılara bile at gözlüğüyle bu mu penaltı dediği bir ortam Türkiye.Avrupa maçları bizimkine oranla çok daha sakin geçiyor,adam da eyyam yapmak zorunda hissetmiyor kendini.
 
Cüneyt Çakır okadar iyi değil bence ama komple hakem kadrosu çok iyi. Özelikle yardımcıları çok iyi ki onlar Çakıri resmen taşıyor
 
Üst Alt