Cüneyt Çakır'a 'Yılın Hakemi' Ödülü | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Cüneyt Çakır'a 'Yılın Hakemi' Ödülü


630x354_08924dee-fcd5-4bca-a5c7-b4068e120111.jpg

İzmit'te bulunan bir lastik fabrikasında Cüneyt Çakır'a yılın futbol hakemi ödülü verildi.


İzmit'te kurulu bulunan Pirelli Türkiye Fabrikası'nda gerçekleştirilen Pirelli Kalite Haftası etkinliklerine Türkiye Endüstriyel ve Ticari Lastikler CEO'su Alp Günvaran, Pirelli Türkiye Fabrika Direktörü Müdürü Hakan Yalnız, Kalite Direktörü Alper Erkal, Lastik İş Genel Başkanı Abdullah Karacan, Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanı Yusuf Namoğlu, Başkan Vekili Bedri Dölkeleş, FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır katıldı.

Heyecanlı olduğunu söyleyerek konuşmasına başlayan Cüneyt Çakır, "Sizlerin yanına gelmeden 'Hocam heyecanlı mısınız? 100 bin kişi önünde maç yönetiyorsunuz' dediler. Daha fazla heyecanlı olduğumu söyledim. Sizlerin o güzel bakan gözlerini gördükçe, mesleğinizin sevgisini gördükçe bu heyecanım daha da arttı. Bana da soruyorlar bu kadar başarı, turnuva, finaller, yarı finaller nasıl oluyor diye. Bu da sizlerin bakışlarınızda, sağlınızda ve dualarınızda saklı" dedi.

Etkinlikte Merkez Hakem Kurulu Başkanı Yusuf Namoğlu'na 'Yılın Futbol Adamı', Merkez Hakem Kurulu Başkan Vekili Bedri Dölkeleş'e 'Özel Hizmet Başarı Ödülü', Cüneyt Çakır'a ise 'Yılın Futbol Hakemi' ödülü verildi.

Lig Radyo
 
:asd22: :asd22: :asd22: :asd22: :asd22:

Komedi. Lastik Fabrikası. :asd22:

Bu arada Cüneyt Çakır ödül törenine katılamayacağını söyleseydi o ödülün misal Fırat Aydınus'a o da olmadı Ali Palabıyık'a verileceğini biliyorsunuz değil mi? Amaç medyada haber olmak.
 
dünyanın gelmiş geçmiş en torpilli hakemi olabilir bu. eyyamcı,yeteneksiz bi bidonu iteleye iteleye nerelere getirdiler kim acaba bunun arkasındaki güç
 
Bu adam ne Turkiye'de iyi mac yonetebiliyor ne de avrupa'da

DNtWA3gX4AAHMP-


Bu da gecen hafta Halis Ozkahya'nin Avrupa Liginde yonettigi macta vermedigi penalti pozisyonu

DNsUmEGXUAYOPMN


Kalenin yanindaki hakemi izleyin tam bir komedi
 
Üst Alt