Cüneyt Çakır'dan Galatasaray İtirafı! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Cüneyt Çakır'dan Galatasaray İtirafı!


815327.jpg


Hakem otoriteleri pozisyonları tekrar tekrar değerlendirirken Cüneyt Çakır ve arkadaşlarının maç sonrasındaki görüşleri merak konusuydu. Çakır ve arkadaşları derbide birçok kritik pozisyonda doğru karar verdikleri kanaatinde.

Pozisyonlar tekrar tekrar izlendikten sonra Fenerbahçe'nin sayılmayan golünde Janssen'in Serdar'a temas ederek dengesini bozduğu tespit edildi. Yani faul kararı doğru.

Hasan Ali'nin pozisyonundaki devam kararının da doğru olduğu sonucuna varıldı. Çünkü Hasan Ali yere düşerken topu görmediği gibi top yerde hareketsiz duran destek eline çarpıyor. Yani Hasan Ali'nin elini kurtarması söz konusu değil.

Çakır ve ekibi derbinin ilk yarısında Fenerbahçe kontratağını kesmek isterken Janssen'e yaptığı sert harekette ise sarı yerine kırmızı kart çıkabileceği kanaatine vardılar. Pozisyon için "Sarı buçuk" yorumu yapıldı.

Maçın hakemleri "Eğer darbe bileğe gelse kesin kırmızı ama krampona geliyor. Ancak yine de Denayer'in hareketi çok sert olduğu için kırmızı kart verilebilirdi" görüşünde fikir birliğine vardılar.​

Mynet

GSCimbom Portal
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bugun tribunden videosu cikti.Cuneyt penaltiyi vermeye meyilliyken yardimci caydirmis.Zaten ondan yabanci maddeleri yedi kafasina.
 
Yere düşerken mi? Demek bundan sonra rakibi ceza sahasında öyle savunmak, kaleci gibi davranmak yere düşerken değerlendirilip karar verilecek.
 
Bu oyuncunun elle oynamaya niyeti yok meselesinin iyice boku çıktı. M. Çulcu denen herif de öyle demişti seminerde anlattılar diye.

Yerde kayarken karşı karşıya kalınacak pozisyonu eliyle açık açık kesiyor neymiş elini oradan çekemezmiş. Lan kapalı-açık kuralı neye yarıyor o zaman? Penaltı çalınması için topa bilerek tokat atması mı gerekiyor?
 
Penaltidir degildire girmeden sunu eklemeliyim

elle oynama kararlarinda asiri gri alanlar var , bu is gitgide cikmaza gidiyor
 
Hadi LAN ordan. Dünyada bunun penaltı verilmeyeceği tek yer TÜrkiye, tek maç GS-fb derbisi, tek takım da fenerbahçe'dir. Hakemler organize bir şekilde fenerbahçe'yi lig yarışında tutmak için çaba sarfediyor, bıunu bjk maçlarında da gördük.
 
demekki bundan sonra elini yere koyup topun önüne set çekip elle durdurmak serbest. bişey derlerse e destek kolum o benim dersin hadi el versin yiyorsa. sizin muhakeme yeteneğinize edeyim kesin fifanın kuralını dübürlerinden anlamıştır bu salaklar. futbolda böyle bişeyin olması mantık dışı, imkansız.
 
Üst Alt