Cüneyt Tanman: "Başımıza gelecekleri düşünmek bile istemiyorum!" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Cüneyt Tanman: "Başımıza gelecekleri düşünmek bile istemiyorum!"


AJANSSPOR ÖZEL – Galatasaray Kulübü’nün eski futbol şube sorumlusu Cüneyt Tanman, Divan Kurulu’nun olağanüstü toplanacak olmasının camia için bir kırılma noktası olabileceğini söyledi. Tanman, Başkan Dursun Özbek’in transferde harcadığı paranın endişe oluşturduğunu ve bunun Divan Kurulu’nda görüşülmesinin kaçınılmaz olduğunu ifade etti.


Cüneyt Tanman şunları söyledi: “Divan Kurulu’nda çok değerli ve iş hayatlarını artık yoluna koyarak hayatlarını tamamen Galatasaray’a adamış insanlar var. Onlar da herşeyin farkında ve Divan’ı olağanüstü toplantıya çağırdılar. Sayın Dursun Özbek 5 yılı planladığını söylüyor ama Galatasaray’ın görmediği bir parayı harcıyor”


Başkan Dursun Özbek’e uyarılarını sürdüren Galatasaray efsanesi Cüneyt Tanman, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu paraları harcıyorsun ama Galatasaray’ın tamamı sana güveniyor mu ki? Divan Kurulu’nun ‘Ne oluyor kardeşim?’ demesi gayet doğal. Eğer Galatasaray bu kadar parayı harcadıktan sonra Şampiyonlar Ligi’ne giremezse, olacakları düşünmek bile istemiyorum. Başkan kredi almayacağım dedi, yine 140 milyon lira kredi alındı. Yüksek vizyona sahip insanların bulunduğu Divan Kurulu’nun bu konuları masaya yatırması sağlıklı olacaktır.”


Tanman, Dursun Özbek'in başkan seçildiği kongrede yönetim kurulunda yer almış ancak daha sonra yollarını ayırmıştı.

ajansspor
 
dusunemedi_524737.jpg
 
maxi sabriden daha iyi değil diyen sportif direktörün böyle konuşması normal.

abi nasıl hesap yapıyorlar ulan 17.5 milyon€ sadece bonservis gelirimiz var.

maicon belhanda gomis sattığımızdan aldığımız kredi filan yok bu üç oyuncuda.
geriye kalıyor mariano fernando ndiaye feghouli 4.5 mariano 10 ndiaye 4.5 feghouli 5.5 fernando 24.5 milyon€ sinan carole büyük ihtimal satılacak 6 civarı oradan bir şeyler gelir nasıl batıyor klüp şu muhasebe ile anlamıyorum bunlar okul okumuş iş hayatında başarılı olmuş insanlar nasıl dümdüz hesap kitap yapamıyorlar hayret ediyorum ulan son 2 sezonda bu paraların fazlasını hem maaş hem bonservis verdik vicdansız herifler.

Serdar aziz cavanda tolga ciğerci eren derdiyok de jong jem paul karacan bilal kısa jose rodriguez martin linnes garry rodriguez alınırken neredeydiniz şerefsiz herifler.Abi böyle insanlar futbolu yönetmeye kalkarsa 10 tane riva satsan yine yetmez...!
 
Dursun'u savunuyor gibi görünmek istemem ama bu paraları daha birkaç yıl önce hiç oynatmadığımız, isimlerini dahi unuttuğumuz adamlara devre arasında gömdük ve aynı paraları geçen sene yine verim alamadığımız 5-6 topçuya da gömdük. Şimdi ise kaliteli bir kadro kurmak için kullanıldı.

Senin gelmişini, geçmişini, ölünü, dirini, onda birini Cüneyt.. Sen anladın onu.
 
Son düzenleme:
"sabrinin pereiradan neyi eksik"ten sonra

yasinin feghouliden neyi eksik
umutun gomisten neyi eksik
selçukun ndiayeden neyi eksik
tolganın fernandodan neyi eksik
hakan baltanın maicondan neyi eksik

tanman kaptandan bunları beklerdim. vizyonuna soktuğum yerli fetişçisi.
 
Cüneyt ne hale geldin sen ya? Ne saçma sapan bir adam oldun çıktın böyle :red: Son yapılan olağan genel kurulda bu herifi gözümüzün içine baka baka kim ibra etti hıyar ağası? Siz etmediniz mi? Ne diye ağlıyorsunuz şimdi?
 
Dursun öyle yada böyle risk alıyor peki sen napıyorsun tanman ?

Muhalif kişilğinle biz gençleri etkiliyorsun.. Peki başka yok..

Ortada bir emek var, harcanan paralar var ! kombinemi aldım takımımın yanındayım desene be aAdam


Edit: Etkileme kelimesini mecazen kullandım.. Seksi çağrışımlar yapıyor demek istemiştim.

'
 
Sonuçta rivadan girecek olan nakitle borçlar temizlenecekse bu kulübün sahip olduğu gelirler böyle bütçeli bir takımı kaldırır. Kimse de çıkıp söylemiyor bu sene havuz gelirlerinin arttığını! Diğer tarafta medyada Galatasaray'ın transfer bütçeleri ile ilgili de hep sözleşme süresi boyunca ödenecek maaşların toplamı da dikkate alınıyor. Tam bir yanıltmaca, manipülasyon.

Eğer üç beş sene sonra ödenecek maaşı da şu anda transfer bütçesine dahil ediyorlarsa bu sene gönderilen sneijder, podolksi, bruma, semih vs. bunların maaşları da nakit girişi anlamına gelir ama bunu söyleyen tek medya organı yok.
 
Sen pozisyonun gereği (sabri-maxi olayı) doğruları söylemediğini itiraf ettiğin gün bittin Cüneyt, hiç boşuna zorlama kimsede sevgi saygı kalmadı sana karşı.
 
Dursun'u savunuyor gibi görünmek istemem ama bu paraları daha birkaç yıl önce hiç oynatmadığımız, isimlerini dahi unuttuğumuz adamlara devre arasında gömdük ve aynı paraları geçen sene yine verim alamadığımız 5-6 topçuya da gömdük. Şimdi ise kaliteli bir kadro kurmak için kullanıldı.

Senin gelmişini, geçmişini, ölünü, dirini, onda birini Cüneyt.. Sen anladın onu.
Cüneyt Tarçın
 
Resmen yönetimi savundurur böyleleri.

Madem öyle çıkın elinizi masaya vurun, örgütleyin, mayısta aday çıkarın. 8 ay kaldı seçime ama tek bir aday yok. Dursun Özbek çok rahat bir şekilde gelecek planlarını yapıyor.
 
Üst Alt