Cüneyt Tanman: "Tudor'un kredisi bitti" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Cüneyt Tanman: "Tudor'un kredisi bitti"


887541.jpg

Galatasaray'ın eski yöneticisi Cüneyt Tanman, sarı-kırmızılıların 4-0 kaybettiği M.Başakşehir maçının ardından NTV Spor yayınında değerlendirmelerde bulundu.

"Galatasaraylı oyuncular çaresiz"

Başakşehir'in istikrarlı bir kadrosu var. Başakşehir'e bakıyorsunuz maç boyunca belki 2-3 top kaybetti. Galatasaraylı oyuncular sahada çaresizler. Galatasaray'ın elinde değerli oyuncular var ama bu şekilde takım olabilme ihtimali yok. Her gün yeni haberler 'Sneijder kilo almış' ya da 'Josue uçuyor' gibi haberler var. Ama bu maçta ayağına top değmedi. Koşu mesafeleri istatistikleri kulağa hoş gelebilir ama gerçekler var.

"Kredisi tamamen bitti"

Tudor'un geliş şeklini eleştirdim ama bu kadar acemice davranacağı hiç aklıma gelmezdi. Her maçta tuhaf tuhaf... Bence bu idari kararlar ile de ilgili. Gelecek ile ilgili planlar olabilir ancak siz elinizdeki değerleri vitrine koyarak yollayabilirsiniz. Depoya kaldırarak satamazsınız ki. Kredisi tamamen bitti. Sneijder, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın aradığı ses getirebilecek bir oyucnu. Lider ve kaliteli bir isim.
 
Sabri abisinin neferleri maci birinci bolgede sabote ettiler bunu goremiyor musunuz ?

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Tanman hakli ama gel gelelim ayni bokun lacivertide kendinsin hani. Sokaktan hayri amca bunu dese taam derim ama sen en yanlis adam sensin.
 
Fenere yenilince hiç kalmayacak sezon sonu yollar ayrılır. Adam doğru söylüyor niye tepki veriyorsunuz bıyıklı diye mi hea

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Adi herif seninde ne mal oldugunu biliyoruz.Sneijderi sanki çok seviyormuş gibi konuştu.1 dakka öncede Takımda josue falan 11 çıkıyor oynamayan bazı adamlar takımı karıştırabilir gibi cümle kurup Sneijdere laf soktu sinsi herif.
 
Terim'in Tamburacı ya dediği birşey vardı, aynısını buna diyorum senin bıyığını ...

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk
 
Üst Alt