Cyle Larin Beşiktaş'ta | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Cyle Larin Beşiktaş'ta


Beşiktaş Cenk Tosun’un boşluğunu Kanadalı forvet Cyle Larin ile doldurdu. Siyah beyazlı yönetim 22 yaşındaki Kanadalı forvet ile 4,5 yıllığına anlaşmaya vardı.

Beşiktaş yeni forvetini Amerika'da buldu.

Siyah beyazlılar Amerika Birleşik Devletleri’nin Orlando City takımında forma giyen Cyle Larin’i 4,5 yıllığına kadrosuna kattı.

Beşiktaş Orlando City ile sözleşmesi sona eren 22 yaşındaki futbolcu için bonservis bedeli ödemeyecek.

Bu sezon sonuna kadar 500 bin Euro ücret alacak Kanadalı oyuncu, daha sonraki sezonlarda 1,5 milyon Euro yıllık ücret kazancak.

Larin’in kısa süre içinde Türkiye’ye gelip, Antalya kampına katılması planlanıyor.

2017’de Orlando City ile 30 maça çıkan Kanadalı oyuncu, 12 gol 2 asistlik performans gösterdi.

Kanada milli takımı ile 20 maça çıkan Larin, 4 gol attı.

2017’de son karşılaşmasını 9 Ekim’de Kanada milli takımı ile oynayan Larin, yaklaşık 3 aydır maça çıkmadı.

NTV Spor
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Elemanı bilmiyorum. Stopere yaptıkalrı Milosevic, Mitrovic transferleri gibi de çıkabilir. Hoş bonservissiz ve makul ücretle olduğu için elden kolay çıkabilir belki.
 
Balonun teki mls'de markaj altında olmadan gol atmak kolay, bizim ligde stoperlerin kucağında gezer. Bir de bitiriciligi de iyi değil bu herifin, nispeten kafa vuruşları etkili sadece.
 
boş bi transfer çıksa bile mali anlamda riski yok bonservissiz ve maaşı düşük. bizim de bir an önce bu maaş olayını düzeltmemiz lazım ekonomik olarak bize en büyük zararı veren etken futbolcu maaşları bizdeki ücretler çok uçuk.
 
Kulubü ile sözleşmesi bitmeden imza atamıyormuş
Oradaki kurallar bu şekilde imiş
Ölücüler 500 bin euro teklif etmiş

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Forvetimizde Burak-Umut ikilisi varken adını burda zikretmiştim ilgilenebiliriz diye.Gerçi o günlerden sonra çok fazla üstüne koyamadı ama ciddi potansiyeli olan bir adam.Gerçi burda tutunamayan Altidore şuanda MLS'de döktürüyor,MLS referans olabilecek bir lig değil o bakımdan ama iyi bir hocayla potansiyelini gösterme ihtimali var.İlk senesinde çok iyiydi çaylak olmasına rağmen.Gelirse görürüz artık burada ne yapabilecek
 
Jamaika kökenli bir oyuncu. Belli ki hızlı,atletik ama o kadar. 22 yaşında bir oyuncu gerçekten üst düzey potansiyeli olsa anında kapar büyükler.

Trabzon'un aldığı Castillo tipinde biridir işte.
 
Üst Alt