D Grubu M:2 | İspanya 3-0 Türkiye | M.S | 17 Haziran - Sayfa 73 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

D Grubu M:2 | İspanya 3-0 Türkiye | M.S | 17 Haziran


Hepiniz sallamizinizda arda ne yapti arkadas, caner ne yapti? Bjk sampiyon takim, baktin ardada is yok koy ismail ile olcayi... oguzhan ile en azindan bildikleri bisey yaparlar.... son mac...

Onur recep

Gg
Semih
Balta
Ismail

Topal
Oguzhan

Emre
Hakan c
Arda

Burak

Bu kadar zor olmamasi lagzim

Verstuurd vanaf mijn GT-I9505 met Tapatalk
 
Caner Hırvatistan maçında resmi olarak 20 top kaybetmiş... Hemen hemen hepside kendi yarı alanımızda... Bu herifi daha ne oynatıyorsun..

Aga bu takim dan ne bekliyordunuz ki ? Caner kac mac oynadi ? Adam resmen kadro disi birakildi. Arda zaten süs olarak Barceolanada.
Topal defans degil. Volkan Babacan avrupa görmemis. Burak cin de oynuyor mu belli degil. GG zaten her hafta mac saati belli olur haber tipinde bir oyuncu, ayi oguz da fener de banko degil, yani ilk 11in büyük kismi oynamiyor, sende hepsini ilk 11e yaziyorsun.

Yunus Mali, alt sinif takimi Avrupaya götürmeyi becerdi, ilk 11 de olan hep isim hak etmiyor.
Ömer Toprak Leverkusen da kaptan ve cagrilmiyor
Emre Mor Dortmunda gidiyor, oynamiyor.
Hakan C kanat forvet oynatmaya calisiyor, aynisini Wesleye uyguladigi gib.
Topali defans orta sahaya koymayarak, defansa koyuyor. daha ne diyeyim ben
 
Kıçı kırık Arnavutluklar, Romanyalar, Kuzey İrlandalar bile bizden kat kat iyi top oynuyor..

Ya katıl veya katılma birader, 2-0 olana kadar Türkiye de iyi mücadele etti. Arkaarkaya 2 gol yiyince koptu maç. Ayrıca o bile kısmı nedir, Türkiye kim mesela futbolun devi filan mı?

Bahsettiğin takımlar direk katıldılar, Türkiye son dakika balıyla en iyi 3. kontenjanından katıldı.

Ayrıca İspanya kağıt üstünde turnuvadaki belki en iyi takım, rakibine top göstermemenin de kitabını yazmış takım.. Leicester City, Arsenal, West Ham, Tottenham'da yeni yetme gençler oynamıyor İspanya'da. Son 3 yılın CL finalistleri ve şampiyonları oynuyor, İspanya da 2008, 2010, 2012 şampiyonu.

Başta Arda soytarısı, adam gibi eleştiriyi kabullenmeyen terbiyesiz reklam yıldızı

En iyi futbolcun da Arda, düşün işte, turnuvaya onun sayesinde gitti Türkiye. Gitmeyi de haketmiyordu da en iyi 3. diye bi dalga çıkardılar, takım sayısını 24'e çıkardılar öyle gitti. Ama burası Türkiye, Arda'yla Barcelona'nın yedeği diye dalga geçip Dortmund'un yedeği Nuri niye oynamıyor diyen, Liverpool'un yedeği bize gelsin diyen insanlar yaşıyor.

Sanki adam hergün sabahtan akşama reklam setinde..
 
Tüm ülkeyi tiiye alanlardan gına geldi... Bu ülke dünya yıldızlarıyla başarılar yakalamadı asla... Çok daha farklı vasıflar ve meziyetlerle yürüdük geçmişte kafa tuttuk Brezilyalara, Almanyalara

Şimdi bak, ne Brezilyalara kafa tuttuk ne Almanyalara. Brezilya'ya 2 maçta da yenildik, Almanya'ya da hem Euro 2008'de, hem de 2010-11'de eleme grubunda içerde dışarda evire çevire yenildik.

Hayal dünyasından çıkacaksın, kendini olduğun gibi göreceksin.

2000'deki jenerasyon da ayrıydı. Romanya'nın Steau Bükreş jenerasyonu gibi bir jenerasyondu. O jenerasyon da beğenmediğiniz Fatih Terim'in elinde yetişti ve o hale geldi. O uefa kupasını da Fatih Terim kazandı.

O 2000 jenerasyonu bu ülke için bir standart diil. 60 yıla bakarsan öncesi ve şimdiler standart, o dönem istisna. O dönemki gibi gençlere yatırım yapılsa standart olabilirdi ama olmadı. Biraz sivrilen kendi insanını aşağı çekmek için çabalayan bu ülke insanı sayesinde olmadı. Çünkü bu ülkede çalışkan ve başarılı insan cezasız kalmaz.

Ne ekersen onu biçiyorsun, hakettiğini de alıyor bu ülke hadi bakalım. Öyle önemli bi futbol ülkesi diil burası, gençlere altyapılara yatırım yapılsaydı olurdu. Dalga geçtiğin Arda dışında dışarı transfer olan oyuncu yok. Beğenmediğiniz Caner gidiyor şimdi bi de. Yine beğenmediğiniz Fatih Terim sayesinde bu takım turnuvalara gitti, bi de o dönem aynı şekilde yerden yere vurulan Şenol Güneş var.
 
Son düzenleme:
Ardanin isliklanmasinin nedeni kotu oynamasi degil. Gotu gitmiyor adamin. Mucadele etmiyor gucu yok cunku. 1 senedir futbol oynamiyor Arda reklamlar, sosyete eglenceleri falan oynayamazsin tabi futbol
 
2000 jenerasyonuyla şimdikini karıştıranlar var. O jenerasyon yokluk içinde birşeyler kazanmak için çabalayan ve Avrupa'da kupalar kazanan jenerasyondu. Şimdikiler hiçbişey kazanmadığı halde star muamelesi görüp Atletico Madrid'de oynayan adamlar kadar para kazanan, yeteneği daha az, para ve kariyer için çabalaması gerekmeyen pohpohlanan bir jenerasyon.

2000 jenerasyonundan bazı iyi oyuncular daha çok para kazanmak ve kariyer için İtalya'ya, İngiltere'ye, İspanya'ya gittiler, işleyiş doğruydu. Şimdikiler bir yere gitmiyor, hiçbirşey yapmadığı halde Juventus'ta oynayan adamdan fazla para kazanıyorlar.

O zamanki milli takımın iskeleti Avrupa'da kupa alan Galatasaray 11'iydi, sadece Hagi Popescu Taffarel yerine birileri oynuyordu. Şimdi beğenmediğimiz Arda, Hakan, Galatasaray'lı birkaç futbolcu ve GG dışında CL oynamış futbolcu yok.

Sadece futbolcular değil taraftar da değişti.
 
Son düzenleme:
Zerre kadar katılmıyorum yorumlarına

61e338614bdbdf249290de30fb9a1064.jpg


Arnavutluğun, Fransa maçı 11i... kaçı İspanya veya Fransaya yedek olur?

Aslanlar gibi savaşıp başları dik bir şekilde 2-0 yenildiler Fransaya

En iyi 3.cüler arasına girme hayalleri kurarken gerçek hayatta en kötü 4.cü olduk... Sebebi sırttaki isimler değil... Kıçı kırık Arnavutluklar, Romanyalar, Kuzey İrlandalar bile bizden kat kat iyi top oynuyor..

Mesele skor değil... Mesele omurgasız, ruhsuz ve ezik şekilde sahada dökülen topçular.. Başta Arda soytarısı, adam gibi eleştiriyi kabullenmeyen terbiyesiz reklam yıldızı

%100 katiliyorum.

Oyuncu secimlerinde tabi teknik adamlar tercihlerini yapacaklar. Ancak sen Gokhan gonulun ve canerin bu halini antremanda goruyorsun, neden israr ediyorsun?

2 mactada 2 takim gokhan gonulu pas pas yapti. Hatta gg u hirvat macinda pas pas yapan hirvat oyuncu 30 kusur yasinda. Onu gordukten ispanya gibi takim karsisina hala gokhan neden cikarilir? Ispanyollarin oradaki madeni hirvat macinda kesfetmedigini mi sandi FT ?

Daha diri olan Seneri deneyeceksin. Eger gokhan bu kadar berbatken bile yedegi oynamayacaksa neden aldin yedegini?

Sonra Omer Toprak olayi. Sen bu ulkenin en iyi stoperini takima almiyorsun neden? Cunku bu turnuvada cezali olan gokhan tore denen kovboy cocugun odasini silahla basip tehdit ediyor. Cocuk da hakli olarak korkup "o varsa bej yokum " diyor sen omer topragi kesip takima almiyorsun!!

Ya takim icinde yumruk yumruga kavga olur anlarim. Cezasi vardir verirsin biter gider. Ama odaya silah sokup tehdit eden adam adam degildir. Aninda yollar bi daha takima almazsin.

Omer topragi sirf ft nin bu olayi saklayip ortbas etme hedefine izin vermedi ve ft nin bu konudaki aczini millete haber verdi diye omer toprak yok!!

Bu yuzden orta sahada senin gedigini kapatan mehmet topalda yok cunku omer toprak yerine stoper oynuyor!!!

Son olarak en onemli fark senin taktigin yok!! Bu turnuvada her takim rakibine gore bir taktik uyguluyor. Oyuncularinin gucu kapasitesi yettigi kadar direniyor. Sende hic bir taktik yok. Top rakipteyken artik her takimin yaptigi alan daraltma yok.Top ayaktayken ispanyanin yaptigi gibi o oyuncuya en az 2 pas opsiyonu yaratmaya calisma yok, millet 115 kosarken sen 100 kos!! Ehhh ceklere de yenilicez bitecek bu rezillik.

En kotusu bu turnuva ft nin sonu olacak. Bu maasa bu kadar taktigi olmayan milli takim ile devam etmek husran olacaktir. Ve umarim bize gelmez. Artik ft nin gazi ile futbol oynama felsefesi gunumuz futbolunda hic bur gecerliligi kalmadi.
 
Bence Milli Takimin tek sorunu kuvvetsizlikdi, resmen kondisyon olarak yerlerdeydik, hazirlik maclarinda özellikle söylemistim bu caner ve gökhan bizi yakacak diye..adamlar resmen futbolu unutmuslar tek özellikleri kanat bindirmeleriydi fizik olarakda yetersiz olunca kabak gibi ortaya cikti..takim yaslanmis fatih terim neden genc oyunculara yer vermiyor hayret etmemek elde degil..TÜRKIYE deki yerli oyuncularin kalitesizligi ,böyle yüksek seviyede oynanan turnuvalarda kabak gibi ortaya cikiyor...
 
bastaki hoca bitmis kendini artik futbol tanrisi görmüs, futbolcular ise surda kendimizi sikmadan iki top oynar hemen izinimize kacaris havasinda gelmisler Euro 2016. Bir turnavaya katilip da böyle oyniyacaksak hic katilmayalim ulan hollanda en azindan birseyler oynardi onlari da yaktik
 
ben 3-0 olunca yattım sabah baktım 3-0 bitmiş.
* ispanyollar acımış bizim çomarlara .
* başta g*tü gitmeyen arda efendiye de teselli vermişler . barça'da böyle oynasın görürüm sizi . gerçi artık ilk 11'e giremez.

ha bu arada skora üzüldüm keşke 8-9 tane atsalarmış terim denen kıro maganda egolu herifin takımına . bu torpilciler benim milli takımımı temsil etmiyor.
 
burak el frenlerindendi kurdulduk cok sükür. ha takımda santrafor yok orası ayrı ama burak'ta santrafor degildi.

selcuk'uda bir sekil defetmek gerekiyor.
 
evlatların ne kadar kalitesiz olduğunu yabancı sınırının kalkmasının ne kadar doğru bir karar olduğunu ispatlayan bir turnuva yaşıyoruz kendi medyamızda süper yıldız olarak gösterilen oyuncuların aslında avrupanın en kötü futbolcuları olduğunu gözümüze soktular Hırvatistan maçında da şans bizden yana olmasaydı o maçta da en az 3 gol yerdik !! ve bu futbolcuların yılda 2.5 3 milyon Euro kazanmaları da işin başka bir boyutu !!!
 
Üst Alt