Daha İyi Bir Galatasaray İçin Toplanıyorlar | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Daha İyi Bir Galatasaray İçin Toplanıyorlar


daha_iyi_bir_galatasaray_icin_toplaniyorlar_h5690_bdfaf.png


Sarı - kırmızılılarda kulübün önde gelen isimlerini ve genel kurul üyelerini bir araya getiren 'Galatasaraylılar Platformu' ilk toplantısını gerçekleştiriyor. Galatasaray'da büyük hedefleri gerçekleştirmek amacıyla kurulan platformun ilk toplantısı 11 Mart Cumartesi günü saat 13.30’da Taksim The Marmara Oteli’nde gerçekleştirilecek.


Platformun Basın Sözcüsü Ali Fatinoğlu yapılacak toplantı öncesi, Uzun süredir çalışmalarımıza devam ediyorduk. Şimdiye kadar sosyal medya üzerinden birbirleriyle Galatasaray’ın menfaatlerini konuşan genel kurul üyeleri olarak seçim amaçlı değil sarı-kırmızılı kulübün çıkarları amacıyla Platformu oluşturduk” açıklamasını yaptı.

Fatinoğlu konuşmasına şöyle devam etti, ''Türkiye’de bir ilki gerçekleştiriyoruz. Batıdaki siyasi ve ekonomi merkezli think tank (beyin takımı) kuruluşları gibi biz de spordaki think tank ‘ı Galatasaray genel kurul üyeleri olarak Sarı-Kırmızılı kulübümüzün geleceği için nelerin yapılması gerektiğini hep birlikte tespit edip, uygulanmasını önereceğiz. Galatasaray sporu ve kültürü birleştiren bir camia. Bu camiayı oluşturan bizler de elimizi taşın altına sokuyoruz.

11 Mart Cumartesi saat 13.30’da Taksim The Marmara Otel’deki toplantıda, platformun kuruluş fikir öncüsü Oğuz Şenol Galatasaraylılar Platformu’nun kuruluş amacı ve çalışma tarzını anlatacak. Toplantının moderasyonunu eski basketbolcularımızdan Cihat Levent yönetecek.”

GoalBien
 
Riva satılmadan önce piyasada adam yoktu 2018 seçimlerinde en az 4 aday çıkar diye düşünüyorum. Sapla samanı ayırt etmek kolay olacak
 
Üst Alt