# David Bentley | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

# David Bentley


Tottenham Outcast David Bentley Wanted by Turkish Giants Galatasaray



PA-8076810.jpg




Reports are surfacing that Turkish outfit Galatasary are very interested in signing Tottenham Hotspur outcast David Bentley this January.



Bentley has not managed to become a first team regular at Tottenham and is one of the players thought to be expendable by manager Harry Redknapp, a fact that has seen quite a few clubs linked with the 26 year old.



Tottenham are not necessarily in a position that they must sell to buy but it is unlikely that any more players will be brought in without at least one or two of the fringe players being sold and Bentley definitely can be classed as a fringe player.



Galatasary have a long history of signing Premiership players and at the moment they have Elano, Harry Kewell and Milan Baros on their books, all former Premiership stars and therefore it is no surprise at all to see them linked with Bentley. (Footylatest)



Kaynak: Tottenham Outcast David Bentley Wanted by Turkish Giants Galatasaray | CaughtOffside





Ulan "cuk" oturmak deyimi budur işte. :eek:
 
Cevap: # David Bentley



Tarihinin en kötü ikinci sezonunu yaşayan Galatasaray'ın Tottenham'da forma giyen David Bentley ile ilgilendiği iddia edildi.



Tottenham Teknik Direktörü Harry Redknap ile yıldızı bir türlü barışmayan ve ocak ayında Londra temsilcisinden ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Bentley için nabız yoklamaya başlayan Galatasaray ara transfer döneminde İngiliz futbolcuyu kadrosuna katarak taraftarının da öfkesini bir nebze olsun dizginlemek istiyor.



İlk etapta Tottenham Kulübü'nün forumlarında ortaya atılan bu iddia, gün geçtikçe İngiliz basınında da yer bulmaya başladı.



İngiliz basını Galatasaray'ın daha önce Milan Baros, Harry Kewell, Jo, Giovani Dos Santos ve Elano gibi Premier League'de forma giyen oyuncuları transfer ettiğini ve Bentley'in de sarı-kırmızılı formayı giymesinin sürpriz olmadığını haberleri arasına taşıdı.



Tottenham ile olan sözleşmesi 2014 yılında sona erecek olan David Bentley'in bonservis bedeli transfermarkt verilerine göre 9.5 milyon avro olarak gösteriliyor.



Bentley için Premier League takımlarından Aston Villa ve Blackburn Rovers'in Tottenham ile dirsek temasında olduğu biliniyor. Özellikle Aston Villa'nın Bentley'i transfer edebilmek için 8.5 milyon avro'luk bir bonservis bedelini gözden çıkarttığı Ada basınında son günlerde sıkça işleniyor.



2002-2006 yılları arasında bonservisi Arsenal'de bulunan 26 yaşındaki Bentley, 2004-2005 Norwich City ve 2005-2006 yıllarında Blackburn Rovers'ta kiralık olarak forma giydi.



2006-2008 yılları arasında Blackburn Rovers takımında oynayan Bentley, 2008 yılında ise 15 milyon avro karşılığında Tottenham'a transfer oldu. Hotspur'da 41 maça çıkan İngiliz futbolcu 3 kez ağları havalandırdı.

G.Saray için sürpriz bir İngiliz - Galatasaray haberi
 
Cevap: # David Bentley



Sezon başında mis gibi Keita kalsaydı şimdi Serdar Özkan Pino üstüne de Bentley alınmazdı. Bu Adnan Polatın kulübü ne kadar zarara uğrattığını görün şayet böyle bir transfer olursa.

Ayrıca gider bunlar 9,5 milyon avroya Bentleyi alırlar seneye de 11 e ardayı totenhama satarlar işte bakın kar ettik derler gene.

Yemin ediyorum şu kadarcık beyin yok bunlarda
 
Cevap: # David Bentley



Reports are surfacing that Turkish outfit Galatasary are very interested in signing Tottenham Hotspur outcast David Bentley this January.



Hatirliyorsunuz degil mi? Galatasaray´a "giant", Fenerbahce´ye "outfit" dedikleri günleri. Yazik ya. Türkiye´de bile havamiz kalmadi
 
Cevap: # David Bentley



Ayrıca bu takıma oynadığı takımda asist manyağı olmuş misimoviçin bile ne denli etkisi kaldığını yerlilerin sınırlı kapasitesinden olduğunu göremeyen yönetime saygılar. Gidin önce kaliteli yerli oyuncular alın beleş ucuz kalitesiz serdar özkanlar ali turanlar istemiyoruz. Bunlar hala sorunun neresi olduğunu anlayamamış
 
Cevap: # David Bentley



Jenas, Kranjcar ve Bentley gibi Tottenhamda arka plana düsen oyunculari düsünmek lazim, ama tabiki vizyonlu bir yönetimle. :)
 
Üst Alt