De Jong, Gitmek İçin 2 Milyon Euro İstiyor! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

De Jong, Gitmek İçin 2 Milyon Euro İstiyor!


Galatasaray'da yeni sezon planlarında düşünülmeyen ve Slovakya kampına götürülmeyen Nigel de Jong, takımdan ayrılmaya hazırlanıyor.

Teknik direktör Igor Tudor'un kadroda düşünmediği Hollandalı orta saha, takımdan ayrılmak için şartlarını yönetime sundu. Buna göre 32 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz sezondan kalan 1 milyon Euro'ya yakın alacaklarının yanı sıra; gelecek sezon için de 1 milyon Euro talep ediyor.
Galatasaray'dan ayrılmak için 2 milyon Euro isteyen Nigel de Jong'un, bir önceki takımı olan Amerika MLS ligi ekiplerinden Los Angeles Galaxy'e geri döneceği öğrenildi.

Hatırlanacağı üzere De Jong, geçtiğimiz sezon başı LA Galaxy ekibinden bonservissiz olarak takıma katılmış, yıllığı 2.5 milyon Euro'dan 2 yıllık sözleşmeye imza atmıştı.

TurkFutbol.Com
 
qoyliw.jpg
al sana fazladan 1 milyon
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Ödemek zorundayız maalesef.Biz vermesek bile o söke söke alacak.Her sezon illa birine fesih parası veriyoruz.Hiç şaşmıyor.
 
Şu herifi getiren adam hakkında nitelikli dolandırıcılıktan suç duyurusunda bulunmak lazım. Ama adam kulübün ağzına sıçıyor sonra ben gidiyorum deyip gidiyor. Dur hele ver hesabını diyen bir sistem olmadan böyle saçma transferlerin sonu gelmeyecektir. Tasarruf olsun diye garip çaycıyı işten çıkarıp şöyle zırtolara milyonları heba eden zihniyete yazıklar olsun.

LG-H990 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
 
yıllık 2.5 a anlaşmışız yani bu seneden alacakları+2.5m daha ödüyeceğiz. 2m ye kurtulabiliyorsak hemen verin parası defolsun gitsin.
 
A2'ye yollayın... Orada da oynatmayın, ardından şutlayın altyapı tesisine.. Seve seve gitmek ister. 3 sene daha oynar bu lavuk... Eğer gitmezse Eboe örneği önümüzde kabak gibi duruyor.
 
az bile istemiz.
istese bu sezonun 2,5 mliyon € full talep edebilir.
oturur asaga catir catirda alir.
bu kontrati pili bitmis oyuncuya yapan kisiye sormak lazim.
 
De Jong´un hakki parayi istemesi. Sadece ismine ve kariyerine bakip, bitmis olabilme olasiligi yüksek bir oyuncuya 2.5 Milyon avrodan net sözlesme yapanlarda kabahat. Adam zaten para icin geldi, neden parasini birakip gitsin.
 
Bi kere 2 milyon istiyo lafi yalan.

Adamin gecen seneden 1 milyonu vermemisiz. Tabiiki vereceksin.

Onumuzdeki seneden 1 milyonu da adam ister tabi. 800 bin euroda anlasip gonderin.
 
Üst Alt